Ahojte máte niekto nový moon resea s 2020? Aký je rozdiel oproti 2019. Ja sa neviem rozhodnúť medzi moon 2020 a joie versatrax a valcov snap ultra trend. Potrebujem kočík pre májové bábo a vynášať vaničku hore schodmi (iba vaničku) poraďte prosim
@eleonora21ahoj áno ja mám tento kočík. Čo sa týka rozdielu tak je rozdiel v poťahu ten nový je krajší, vyzerá veľmi elegantne a dobre sa čistí. Taktiež sú väčšie ako kolesá. Zlozis ho aj jednou rukou. Ostatne, ktoré si napísala som videla na predajni aj som sa s nimi prechadzala a nepáčili sa mi ani dizajnovo ani športové časti, taktiež sa nedá zložiť tak ako tento a prišiel mi aj tazsie ovládateľný tento sa dá aj jednou rukou. Čo sa týka vaničky je super strieška sa dá krásne sklopiť, makky matrac. Neviem pýtaj sa ak ťa niečo zaujíma rada odpoviem.
@silwika123 ahoooj,prosim ty mas kocik Moon Resea s 2020?prosim Ta ako si s nim spokojna? Mne sa paci Style,Reseu som este nevidela na zivo...vraj je trosku lahsia ako Style...vsetko mi sedi,akurat som dnes zastavila jednu kocku co mala Moon style,a ona ,ze v celku fajn kocik,ale ,ze je strasne tvrdy...ze takmer vobec nepruzi,chodia s nim po sidlisku,a ze kazdy hrbolcek je citit...ake su tvoje skusenosti?
@eleonora21 ahoj. Ako si sa nakoniec rozhodla prosím ta? Si spokojná? Mam rovnakú dilemu.
@martt joj nakoniec som kúpila úplne iný kočík 🙂
@eleonora21 ďakujem a aký? A si spokojná?
@martt vieš čo veľmii tu bol ospevovaný joie versatrex a ja som napokon kúpila joie Chrome dlx ale strašný priestrasny kočík. Ako vajíčko bolo dokonalé ale vanička hrozna celé zle. Žiaden terén nezvládol hrkotal aj na rovnom asfaltovom chodníku. Napokon som kúpila ten čo som hneď na začiatku zavrhla 🙂 Bebetto Luca 🙂 a maximálna spokojnosť to je ako tank všetky nerovnosti prejdem a ľahúčko sa ovláda.
@eleonora21 ďakujem pekne za recenziu ☺️
moja sestra chcela tento kocik, neviem z ktoreho roku,a le asi 2020. ano, predajca hovoril ot om, ze je podobny minulorocnemu. no neodporucali jej ho hlavne koli tomu, ze sedacka je vlemi nizko. sestra ma 170cm a jej mm 190cm. doporucili jej Moon Style. a vyzera dobre. akurat Resea sa lepsie sklada.