Moon jet R alebo valco snap trend4

morandia
13. júl 2018

AHOJTE,chystam sa kupit dcerke sportovy kocik ,potrebovala by som nejake skusenosti ,neviem sa rozhodnut ktory , valco som si skusila v obchode,ale moon nikde nemaju na predajni ,co sa tika Kosic ,tak hladam radu takto ,dakujem za kazdu Vasu skusenost

morandia
autor
14. júl 2018

nikto neporadi ? ☹😕

jeny266
3. okt 2018

@morandia Ahoj,ako si sa prosim rozhodla?Tiez ich potovnavam a v sobotu som videla Moon.

morandia
autor
8. okt 2018

@jeny266 mam moon a som veeeeelmi spokojna ❤

jeny266
8. okt 2018

@morandia Super 🙂 Je prosim ta odpruzeny?

morandia
autor
15. okt 2018

@jeny266 ano ,kazde koliesko

jeny266
15. okt 2018

@morandia Dakujem 🙂

zuzana247
15. okt 2018

@jeny266 ja som mala obidva a urcite sa mi chodilo aj chodi lepsie s valcom. Lahsie sa ovlada. Mam ho na nafukovackach a nechyba mi odpruzenie,co som tiez velmi zvazovala a chcela pri kupe. Lebo aj 3komb.som mala riadne odpruzenu. 🙂

jeny266
15. okt 2018

@zuzana247 Hm no ja nemam odpruzeny kocik,som spoko,len v sportiaku sa mi naly smykal a tak ze by som teraz pre maly kupila iny,ale to je brutal nejaky vybrat 😀 Pri Moon som pocula,ze sa ide tazko napr.na chodniky,kedze zadne kolieska niesu “spojene”tyckou,lebo vrzda je na rucke.Zase valco nema nic moc kolesa,co som kukala.len ak tie nafukovacky,ako pises,lenze nafukovacky dom nechcela 😀 No musim to poriadne ist asi este pokukat do predajne 🙂

zuzana247
15. okt 2018

@jeny266 inak ma Trend vacsie kolesa,ako klasicke valco. Ja mam kamaratky co maju Joie Mytrax a su velmi spokojne,len maju tiez vzadu nafukovacky 🙂
A inak poznam,to vyberanie. Ja som mala hlavu ako melon z toho 😁😂

jeny266
15. okt 2018

@zuzana247 Kukala som aj Joie,kadeco a fakt ma to prestava bavit 😀 A mozno nakoniec necham ten,co mame 😀 Je lahky,spratny ovladanie super ,len to smykanie 😀😀

morandia
autor
3. nov 2018

@jeny266 ja mam moon a vôbec nejde ťažko, je to hlúposť, a to ze nemá vzadu spojené kolesá, je práve super, aj ta brzda na rucke, pre mňa obrovské plus, nemusím vkuse hľadať brzdu nohou

zuzana247
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jeny266
3. nov 2018

@morandia Dakujeeem,idem ho este kuk v predajni,ale zatial som pren rozhodnuta 🙂

grelu
3. nov 2018

Ja mam tiez moon...brutal vyhoda je ta brzda hore (da sa zabrzdit aj spredu, netreba obiehat kocik)

zuzana247
3. nov 2018

@morandia ja som mala obidva,len z vlastnej skusenosti pisem 🙂 ale hlavne,ze si spokojna 😊