Mima Xari verzus Stokke

mommytobe
3. apr 2016

Ahojte,
Zaciname sa rozhliadat po kociku a tieto dva su nasi favority. Nevieme si ale vybrat😁 Mima sa nam paci viacej dizajnovo ale predavacka v obchode nas odhovarala ze neni dobry na zimu( termin mam v septembri) ze dietatu v nom bude zima a neviem co este. Na Stokke nam zas povedala ze sa dost kazi a ze ten sportiak je maly. Mam v tom total gulas, mamicky ktore mate skusenosti s jednym alebo s druhym, alebo s oboma, bola by som velmi vdacna keby ste poradili. Dakujem🙂

sufo
3. apr 2016

Ani jeden, Stokke som mala a to je teda riadna haraburda

jeennyv
3. apr 2016

@mommytobe Ja poznam ludi co maju a nestazuju sa, ono idealny kocik nenajdes, kazdy ma nejaku vadu pre niekoho, su len idealne kociky pre danu maminu podla toho co jej vyhovuje, niektore vymenia aj 5 kocikov, lebo maju taky sportak, hentaky golfac...ked na to maju , popredavaju, vymenia ok kazdeho vec, poznam aj maminy co si s jednou 3-kombinaciou v solidnej cene s nejaky doplnkami vydrzia cele kocikovanie..je to na tebe na co mas a co od kocika ocakavas....

aroska
3. apr 2016

kamoška kúpila kočík mima xari, som bola prekvapená akú má veľkú vaničku, no nie je vystužená, ale ked sa dá dobrý hrubý fusak, tak dieťaťu zima nebude...

suldenka
4. apr 2016

Ahoj mi sme sa rozhodovali tiez medzi tymito dvoma kocikmi a jednoznacne vyhrala mima xari🙂 je to uzasny kocik lahky vanicka velka super sa ovlada no ja som s nim nadmieru spokojna aspon za mna to bola super volba🙂 Maly ma 10 mesiacov a rad sa v nom vozi a spi sa mu tiez dobre v nom takze za nas spokojnost ale zase nie kazdemu sa paci a je spokojny🙂 🙂 fusak je perfektny tiez zima malemu nebola je myslim az do -15 stupnov cez striesku mu nefukalo vzdy tam mal tepkucko tak ti zelam dobry vyber🙂

mommytobe
autor
7. máj 2016

@suldenka dakujem🙂 no citala som ze ta sportova cast je v Mime nejaka nepohodlna, tvrda ze Stokke ma sportovu cast lepsiu..aaach je to tazke s vyberom kocika😁

suldenka
8. máj 2016

@mommytobe ahoj citat mozes ale zalezi ci je to pohodlne dietatu tvrde to vobec nieje nas maly inak ani nespi len v kociku a v polosede v sportovej casti pohodicka rad sa v nom vozi aj spi kamoska ta pachtila po Stooku kupila ho a po pol roku predala ze to bol des mala ho z druhej ruky a vobec nebola spokojna s nim no kazdemu sadne nieco ine tak drzim palce pri spravnom vybere kocika🙂

eliniatko
26. jún 2017

Baby, viete mi niektorá povedať rozmer, keď je to "vanička? Vnútorný, dĺžka x šírka... Neviem sa toho nikde dopátrať.