Ahojte,
Zaciname sa rozhliadat po kociku a tieto dva su nasi favority. Nevieme si ale vybrat😁 Mima sa nam paci viacej dizajnovo ale predavacka v obchode nas odhovarala ze neni dobry na zimu( termin mam v septembri) ze dietatu v nom bude zima a neviem co este. Na Stokke nam zas povedala ze sa dost kazi a ze ten sportiak je maly. Mam v tom total gulas, mamicky ktore mate skusenosti s jednym alebo s druhym, alebo s oboma, bola by som velmi vdacna keby ste poradili. Dakujem🙂
@mommytobe Ja poznam ludi co maju a nestazuju sa, ono idealny kocik nenajdes, kazdy ma nejaku vadu pre niekoho, su len idealne kociky pre danu maminu podla toho co jej vyhovuje, niektore vymenia aj 5 kocikov, lebo maju taky sportak, hentaky golfac...ked na to maju , popredavaju, vymenia ok kazdeho vec, poznam aj maminy co si s jednou 3-kombinaciou v solidnej cene s nejaky doplnkami vydrzia cele kocikovanie..je to na tebe na co mas a co od kocika ocakavas....
Ahoj mi sme sa rozhodovali tiez medzi tymito dvoma kocikmi a jednoznacne vyhrala mima xari🙂 je to uzasny kocik lahky vanicka velka super sa ovlada no ja som s nim nadmieru spokojna aspon za mna to bola super volba🙂 Maly ma 10 mesiacov a rad sa v nom vozi a spi sa mu tiez dobre v nom takze za nas spokojnost ale zase nie kazdemu sa paci a je spokojny🙂 🙂 fusak je perfektny tiez zima malemu nebola je myslim az do -15 stupnov cez striesku mu nefukalo vzdy tam mal tepkucko tak ti zelam dobry vyber🙂
@mommytobe ahoj citat mozes ale zalezi ci je to pohodlne dietatu tvrde to vobec nieje nas maly inak ani nespi len v kociku a v polosede v sportovej casti pohodicka rad sa v nom vozi aj spi kamoska ta pachtila po Stooku kupila ho a po pol roku predala ze to bol des mala ho z druhej ruky a vobec nebola spokojna s nim no kazdemu sadne nieco ine tak drzim palce pri spravnom vybere kocika🙂
Baby, viete mi niektorá povedať rozmer, keď je to "vanička? Vnútorný, dĺžka x šírka... Neviem sa toho nikde dopátrať.
Ani jeden, Stokke som mala a to je teda riadna haraburda