Maxi cosi mura plus 2013

exupery
11. mar 2013

Ahojte,som fanusikom mury od maxi cosi,mala som tuto trojkombinaciu pri prvej dcere a ak sa zadari,rada by som sa k nej vratila,ale uz k tejto novej pluske,ma vela vylepseni a co sa mi paci najviac nova hlboka skladacia vanicka a riesenie strechy na sportiaku,mate niektora skusenost s touto novou Murou plus 2013?

slabachvila
4. jún 2013

@exupery zistila si niečo? tiež sa o tento kočík zaujímam 😉

exupery
autor
4. jún 2013

@slabachvila no,pbjednanu mam trojkombinaciu celu novu,nakolko moj plan kupit novy spprtiak plus autosedacku a vanicku na bazare zrusil fakt,ze nova kolekcia nove adaptery-nenakliknes nic zo starsich verzii.inak videla s ju nazivo a super ta strecha.

slabachvila
4. jún 2013

@exupery práve dneska ju idem pozrieť. Predajca ma od neho odhováral že je strašne ťažký a že sa čaká mesiac na náhradné diely :(

slabachvila
4. jún 2013

@exupery a zakolko si ho nakoniec objednala? teraz majú akciu za 733

exupery
autor
4. jún 2013

@slabachvila akcia bola len do konca maja,ano brala som v akcii plus zlava od znameho predajcu,cca 670eur,ano je tazky ma 16kg ale ak nejak casto netlacis do kopca,tak to nie je vobec citit,manipuluje sa s nim uzasne,ja som bola moc spokojna,prejde ti to vsetkym terenom a vydrzi aj nemozne,moze byt ze na nahredne diely sa dlho caka,aj na samotny kocik je cakacka aj 2mesiace,ale na co sa necaka zase...