Ahojte mamicky / mamicky cakatelky, mate prosim Vas nejaku skusenost s kocarikom touragoo flame? Zatial som ho videla iba v predajni Brendon v BA, ale na prvy pohlad sa mi velmi pozdaval, zdal sa mi kvalitny a cena neskutocne dobra. Nemusim este riesit kocarik, ale planujeme v dohladnej dobe druhy prirastok do rodinky, tak ma to zaujima. Mate niektora nejake skusenosti?
@ ahoj ninimini, takze kocarik uz je doma? A babatko sa kedy narodi? A kde si kupovala kocarik? V Brendone? Pretoze tam si o tom personale myslim svoje, obchod krasny veliky, ale ten personal a poradenstvo, no jedna velka katastrofa.....
Ahoj,
ja som si ten kočík tiež vyhliadla na nete, tak sme sa naň išli pozrieť včera naživo. Celkom som sa tešila, lebo na fotkách bol super a mal rozumnú cenu. A.... no najskôr ma zarazilo, že farby sú úplne odlišné, ako na fotkách. Vôbec sa mi nepáčili. Plusom kočíka je veľká vanička (v porovnaní s inými), ale vypracovanie je už horšie. Keď som nadvihla podložku vo vaničke, tak tam je len taká drevotrieska či čo to je. Je pravda, že sa s ním ľahko manipuluje, ale celkovo je to vypracovanie také lacné. Všimla som si, že záručný list je v poľštine, takže to je asi tiež poľský kočík, ale v tejto cene som videla oveľaprepracovanejšie kočíky poľskej výroby. Ja si ho nekúpim.
@zizinkafekete ahoj chcem sa iba spýtať či si nakoniec ten kočík kúpila a ako si s ním spokojná. dakujem
@ivulik211 - ahoj ivulik, prepac, ze som tak otalala s odpovedou, som tu prihlasena po velmi dlhom case. Nie, nakoniec som si ten kocarik nekupila, pretoze babatko sa nam zadarilo ovela skorej, ako sme planovali a koncim uz 28. tt, starsia dcerka bude mat len 2 rocky, ked sa nam Simonka narodi, takze som to riesila surodeneckym. Baby Jogger city select je uz doma - zatial ako jedno kocik a som vazne spokojna. Ale inak by som urcite touragoo zvazovala....
Ahojte, nema niekto skusenost s tymto kocikom? Dakujem.
@miskaska Dobrý deň, my ten kočík doma máme a je úplne super...vanička je uplne velka od ostatných kočíkov, je polohovateľná, je dobre ovládateľný...inak, máme ho na predaj ...lebo náš drobec už pojde čoskoro do káry a máme doma káru jednu navyše, tak chceme predať toto touragoo flame...modro/zelený...kára je nepoužívaná, len zabalená a máme aj 4 ks náhradných kolies...az mate zaujem, kontaktujte ma: marcela.novakova78@gmail.com
@evakva ahoj je to dobrý kočík v danej cenovej relácii má velkú vaničku čo je velmi dobré a športová čast je tiež velká vhodný do terénu vanička sa dá polohovat čo ti pomože ak by malo bábo reflux do kolies sa zapichujú kamienky a ostáva takže ich musíš vybrat ja ho už mám 14 mesiacov tiež budem predávat ale ešte nie mám aj športový druhý no tento stále používam na spanie vonku ide ho roviny čo je super aj pre malé bábo od narodenia športová čast sa dá dat v smere jazdy aj opačne🙂 a je tam dobrý velký košík a samozrejme najpoužívanejšie časti ktoré dieta može cucat sú obalené v plaste nie v látke tak to dieta nezničí tak strašne ako látkové.a moj ani do nového športovéh nechce íst spat vezme si vakúšik a vypýta sa do tohto kočíka takže jemu sa tam páčilo len pozor je dost velký ak bývaš v paneláku a máte malý výtah zvažila by som jeho kupu aj pri malom aute.)
My tento kocik mame a sme uplne spokojni. Sme v panelaku a nie je problem ani s vytahom. Kocik sa velmi lahko sklada, je lahky a teda sa lahko naklada aj do auta. V pripade maleho kufra nie je problem dat dole vacsie kolesa - par sekundova zalezitost. Je vyborny aj do horsieho terenu (sneh, rozbite chodniky). Vyraba sa v Madarsku, nie v Polsku. My mame trojkombinaciu = vanicka, sportova cast, vajicko. Vajicko je super lebo ma striesku aj nanoznik, co je vyborne v pripade zleho pocasia, ked potrebujete vajicko nakliknut na podvozok a presunut sa niekam, kde neprsi.
Vsetky casti sa velmi lahko naklikavaju na podvozok resp. davaju z podvozka dole. A ako pise "ninimini" najpouzivanejsie casti - madlo, priestor na nozicky dietata su obalene takou hrubou foliou, takze sa to lahko cisti a dietatko nežužle a ani neničí látku kočika. Nemám mu čo vytknúť. Nemenila by som. 🙂
@mirka_st ahoj, ano veru je to uz daavno 🙂 ale nevadi, my sme s muzom kupovali kocik v bratislave - raci v brendone a tam sme si zvlast objednali aj kolesa, ale uz neviem ze kolko nas to vyslo financne, ale bolo to super, lebo sa strasne lahko vymienali, jednym klikom a tak sme doma pouzivali kocik s domacimi kolesami a von ked sme isli sme preklikli kolesa na von 🙂
@marcelatt diky, pomohla. hladam kocik do terenu ale nechcem nafukovacie kolesa kvoli defektom ani plastove hrkotacky, len take vacsie gumene. a je tam viac kolies na vyber kedze ste kupovali dvoje kolesa? ci si kupila tie iste len do rezervy? ja som mala predtym casualplay a ten mal dobre kolesa gumene, akurat sa tam trosku zapichavali kamienky, ale tak lepsie ako riesit defekty.
tento kocik by nam vyhovoval, vyzera byt aj dost priestranny, tak hadam ho dostaneme aj do kufra, mame tiez mensie auto, takze s kocikmi mame problem. predpokladam ze podvozok sa sklada extra a na to davas celu vanicku... tu vanicku ste vyuzili do kolkych mesiacov? ja budem mat letne (a urcite dost velke) babo, tak hadam tam zimu este vydrzi 😉
akurat som k tomu nasla aj video, vyzera ze to je madarsky vyrobok specialne pre Brendon, takze kvalita by nemusela byt zla a cena je tiez super...
Ahojte, tak uz ho mame doma, len v ciernobielej kombinacii. Vyzera byt fajn, hlavne ma tesia tie velke nenafukovacie kolesa 😉 Tak uvidime ako sa bude kocikovat ked sa mimi narodi.
Ahoj zizinkafekete! ja ho mám od včera doma dám ti vediet či je dobrý mám ale v tej hnedej farbe 🙂) zatial som spokojná lebo v predajni nám povedali že sa nedajú dat preč kolesá a dajú a nehovorili ani o tom že vanička je polohovatelná 🙂) aj to sme našli až ked sme ho doma rozkladali