Máte skúsenosti s kočíkom Tako Baby heaven line?

andriz
2. okt 2012

Máte niekto skúsnosti s kočíkom Tako Baby heaven line? Videla som ho na nete aj naživo ale nikde som nenašla bližšie recenzie od mamičiek.

demonique
2. okt 2012

Ahoj, neviem, ci ti pomozem ale snad ano. Ja mam Tako Warrior Denim design. myslim, ze tie Tako kociky su viac menej rovnake. odlisuju sa asi len v malickostiach. Zatial vyuzivam len vanicku a vajicko lebo maly ma len 3 mesiace. Sportovu cast som este nemala. som ale spokojna. ma dobre odpruzene kolesa a zvlada prechadzky aj po rozbitom terene. a ma veeeelky nakupny kosik pod kociarom, co vyzera ze aj ten baby heaven line ma. a to je tiez vynikajuce. Jedine co by som urobila inac je, ze by som nebrala trojkombinaciu. Vajicko nie je az take super kvalitne. akoze na bezne cestovanie je ok, ale ak ste velky cestovatelia, tak by som skor kupila kvalitne vajicko. to moje je skor image-ove 🙂 . akoze cena odpoveda kvalite. myslim, ze takyto uplne staci a vydrzi aj pre dalsie babo 🙂

fuska
9. okt 2012

Kamaratka ma Tako Captiva Mohican, podla mna je to to iste, ma kopec vychytavok, ktore nemaju ani drahsie kociky. A tato Baby Heaven line Alu riesi obrovsku nevyhodu Mohicanu - vahu. Urcite by som do neho isla a to mam momentalne kocik Jane.

lenosko
10. okt 2012

kde v BA by som ho mohla vidiet nazivo? bojim sa ze ta "Line" - cize lanova verzia bude narocnejsia na udrzbu...
kedze je to otazka, tipy prijimam cez IP. diiik 🙂
( @andriz sorry ze to tu takto zneuzivam... ked od niekoho zistim nieco viac o tom kociku, prip. moje dojmy, potom dam vediet cez IP 🙂 )

mimisk
10. okt 2012

tento kočik sa zacal robit pred letom takze len teraz zacali mamicky pouzivat kociky, lanová verzia nie je narocná na udrzbu ,udrzba je ako na sustiaku

ika84
29. nov 2012

ahoj, nam dosiel včera ale hrozne smrdi, vsetko som dala vyvetrat ale chcem oprať vnútro kočíka, len neviem ci mozem aj ten matracik tam som znasky o praní nenasla...vy ste to ako riesili?

mimamima1
28. jan 2013

Ahoj .Ja mam tuto značky šedočerveny a som velmi spokojna.Manžel ho bol kupit v Holiči

maryi
5. mar 2013

Tiež mám z Holíča - ružový. A som veľmi spokojná.

kmatiaskova
14. jún 2013

ja mam sedo cerveny, imitacia lanu. Je krasny, ľahko sa udrziava, oprala som vsetko aj vnútro vanicky a nic sa s tym nestalo. (samozrejme len na 30) ALE!!! Zlomila sa mi konstrukcia v tom zvare pri velkych kolesach tak som to poslala na reklamaciu. Najhoršie je, že som to objednavala cez internet tak som musela najst krabicu, kde sa zmesti cela konstrukcia (stačilo bez kolies) a poslať to kuriérom, čo stálo 9 eur. Teraz čakám na odpoveď. Inak vanička je super, veľká, nakoľko mám valibuka. Používala som ju od októbra do jari, a krásne sa mi tam zmestil fusak aj hrubá deka. Super je aj ten nánožník, lebo chráni pred vetrom. Športová verzia sa mi už tak nepáči, lebo mi pripadá že je malá a aj trochu pre malého nepohodlná. Dobré je, že sa dá dať do úplného ľahu. Vajíčko sme používali do pol roka, lebo mu je už malé. Určite by som však už tento kočiar nekupovala, hlavne keby som ho dopredu naživo nevidela.

kiakocikovsvet
15. jún 2013

pre tento model sa im konštrukcia nepodarila, máme veľké množstvo reklamácií, skoro každá s predaných už bola vrátená na reklamáciu, doporučujem konštrukciu perso, tm je použitý ten istý materiál aj farebne ale nemáme na ňu žiadné reklamácie

taranicka
29. jan 2015

Krasny kocik, priestranny, dobre odpruzeny, farbu nevytahalo... Konstrukcia sa nam tiez zlomila v oboch zvaroch, hned prve mesiace sa nam rucka zvliekla z koze, odrapilo sa zapinanie na tasku. Paci sa mi velmi, ale uz by som tako nekupila, vlastne uz ziadnu trojkombinacku.

erfi
26. mar 2015

Ahojte. Moze mi niekto poradit kde kupit konstrukciu na Tako Baby haven line. Zlamala sa nam.