Máte skúsenosti s kočíkom Roan Bass Next?

lienka6888
18. máj 2021

Ahojte dievčatá, rozmýšľam na kúpou kočíku Roan Bass Next. Máte niektorá s ním skúsenosti? Ďakujem

nttnnt
18. máj 2021

@lienka6888 videla si ho uz nazivo?? lebo ako recenzie ma dobre aj do terenu aj je pekny dizajnovo, ja som bol a tiez pre neho rozhodnuta kym sme nevkrocili do predajne kde ho mali- pekny je o to pokoj, ale prislo mi to hebedo hlavne konstrukcia fakt do auta sa clovek asi dost narobi..v tej chvili sme ho zavrhli a hladali nieco skladnejsie s vacsou vanickou kupila som espiro next v zlave

nix89
18. máj 2021

@lienka6888 mam ho doma. Vyskusany len po byte, cakam na porod 😀 za mna super prakticky, hladala som nieco poriadne, nie ako pre babiky. A podmienka bola aby hojdal. Takych je velmi malo. Vsetky dizajnove kociky su tvrde podla mna.

simona92101
18. máj 2021

@lienka6888 ja som bola s touto znackou nadmieru spokojna,super hojdal,zvladol kazdy teren,nic nevrzgalo,konstrukcia pevna,sportova cast ma kralovsku spaciu plochu.ano,konstrukcia je tazsia pri nakladani do kufra,ale ak chce clovek pevnu konstrukciu aby sa nerozhrkala po chvilke,tak to nakladanie znesie.

lienka6888
autor
25. máj 2021

@nttnnt zatiaľ som kocik naživo nevidela. Len sa mi zapáčil a myslím, že aj cena je dobrá. Tak som chcela vedieť či niekto s ním má aj reálnu skúsenosť. A keď som pozerala na nete technické info, tak je to jeden z tých ľahších kočíkov, tak som zvedavá naživo aký bude.

nix89
25. máj 2021

@lienka6888 maju ho v alladine v HC k videniu ale treba zavolat ci zrovna nie je vypredany lebo stava sa to. Pripadne aj ten nas v BA ale kazdu chvilu rodime takze asi az potom.

nttnnt
25. máj 2021

@lienka6888 no treba vidiet hovorim ja som bola uplne rozhodnuta ze ho chcem len potom ma to aj rychlo preslo ked som pri nom videla tie ostatne kociky...my sa budeme dost presuvat autom tak zato, nevedela by som si to predstavit..

delly16
7. sep 2021

@nix89 ahoj prosim ta,ako si s kocikom nakoniec spokojna? Planujem kupit,dakujem 🙂

nix89
8. sep 2021

@delly16 ja nad mieru. Super hojda, mala sa rada vozi aj ked nespi tak pozera a je spokojna. Vanicka priestranna. Zmesti sa aj nakup. Za mna super, planujem si ho nechat pre dalsie. Ale je pravda ze my ho neskladame xkrat denne do auta. U nas je stale rozlozeny a sklada sa asi raz za tyzden.

delly16
10. sep 2021

@nix89 diky moc za odpoved. Tak nejak to bude aj u nas 🙂 ja som pren uz viac menej rozhodnuta 🙂