Máte skúsenosti s kočíkom Riko alpina?

matkalc
28. jan 2012

Neviem sa rozhodnut,aký kočík kúpit.S manželom sa nám páči kočík Riko alpina,vyzerá,že nie je vysoky(ja mam 150cm) ani tazky.Nemáte náhodou skusenosti s týmto kočíkom?Potrebujem lahky kočík,s ktorým budem často cestovat MHD,najradšej nejaku trojkombináciu. Dakujem za odpoved.

zuzikkaa
28. jan 2012

@matkalc vysoky neviem,ale ma polohovanie rucky takze s tym problem mat nebudes 😉 no s tou velkostou a vahou neviem,, tieto polske kociky byvaju tazsie a zvlast 3kombi

andreaka11
28. jan 2012

co tak bugaboo. tie su take male a lahke, rucka je nastavitelna a vanicka je nizko. vyskusaj si ho v obchode.

jerryjanka
28. jan 2012

ja mam 158 cm a mam kočíky dva - bugynku quinny zapp - lahučka
a normalny kočik quinny speedi - v pohodke ked dam na najnižšie ručku, kludne si ju môžem aj vyššie ešte dať a nevadi to , muž ma zasa skoro 190 cm takže aj jemu sa to da prispôsobiť.
ten čo spominaš je ťažký váži 15 kil.

matat
28. jan 2012

quinny zapp na leto a speedi sx mame na zimu s fusakom ale viem ze bugabo je pre velmi nizke zienky, len neviem aky je tazky

anjelicek26
29. jan 2012

No ja mam 153cm a s kocikmi som problem nemala. Mne co sa tyka vahy, fungovania a pohodlnosti pre dieta, vyhovuje concord neo a da sa tak znizit, ze ho tlaci moja 5 rocna dcera. Ale absolutne nie je do terenu. Aj travnik je problem. Mali sme aj maxi cosi muru, ale ten je tazky, inak uzasny. Quinny buzz je fajn, ale nechraneny sportak, defekty, blbnuca hydraulika, to ma vytacalo permanentne. Mali sme jane slalom, ten bol proste privelky, pritazky, ako na prechadzky, obratny, pre dieta priestranny, ale dvihat ho kazdy den? No way. Quinny speedi mam tiez aktualne, je super - ale zas - sedanka je vzdy v polo lahu a malemu to riadne vadi... je lahucky, obratny, do kazdeho terenu. Na bazari som videla nejaky zlepsovak, ako sa da ta sedanka dat do sedu, takze asi to je riesitelne. Inak bol fajn aj hartan vip - ale zas tazsi a design na dve veci. Na leto mame zapp a mamas & papas oru. Taky ideal. No moc som ti asi nepomohla... treba to obzriet. Ale s vyskou rucky ani pri jednom nebol problem. Hadam quinny buzz ju mal z nich najvyssie..

Tazko radit, my sme preskusali.

ivett1
29. jan 2012

Presne ako píše jerryjanka...my sme používali tiež dva kočíky od quinny - šporťák speedi a golfáč zapp....úplne super...ľahučké, jednoduché ovládanie ...pri trojkolke quinny speedi sa dá rúčka vytiahnuť a výškovo je vhodná aj pre vyšších ockov.. a naozaj je do každého terénu... 😉

kristimikova
31. jan 2012

ja mam perego GT3. zacinaju vsak "ficat" bugaboo. co som pocula tak kvalitou prevysuju teutoniu. 🙂

katren
31. jan 2012
ivkarrbt
23. máj 2013

ja uz pisem asi neskoro:ň ja mam tento kocik ked som ho kupovala som tiez hladala nieco o nom ale nikde ic nebolo ale ja som spokojna s nim velmi.Ide lahucko kazda kamoska mi to zavidi ze idu kolieska perfektne nieje tazky.len kocikovu tasku ked som oprala sa mi tam zbyl karton lebo ten predok vystuzeny ktory sa vlastne zatvara je karton tak potom som musela odparat kusok vybrat to prec a zasit.🙂a ja mam 176cm a som vyzsia ale da sa aj nizsie dat rucka ako pisali a ja ked idem s malou teraz ma 2 roky a 13kilo a mam ju otocenu smerom ku mne v sportovej casti tak ju hocikedy na chodniku pretocim ceklu s celou castou niesom niaky ambo ale ta cast je lahka.A najlepsie je ze sa lahko odklikava a zaklikava .a aj na vanicke co sme vzdy odklikavali kedze nemame vytah na prve poschodie som kolasa davala do pivnici a vanicku som nosila hore.vydrzi vela🙂 ja mam aj vajiko k nemu a to je tiez super sme iba kolesa nosili a aj ked sme si do Europy do obch.centra sme ju ani nebudili ani sme ju nenanasali na rukach,aj vonku do obchodu som ju casto tak nosila ked ola vacsia aby pokukala🙂