Neviem najst ziadne diskusie ani referencie.dakujem 🙂
Aj mna by zaujimala niekoho skusenost s tymto kocik.
Aj mne sa velmi paci, dokonca aj popis vyzera OK.... Len neviem ani najst kto to vyraba a vobec nema recenzie... Nevyskusal ho niekto medzitym prosim?
Tiez ma zaujimaju recenzie. Chcem sa ist aj osobne pozriet do predajne. Podla popisu zatial ok. Myslim, ze ho vyrabju madari.
Ja mam tento kočík a som veľmi spokojná. Keď porovnám cenu a kvalitu je OK. Používam ho už od januára a zatiaľ som neprišla na nič čo by ma odradilo. Snáď jednou nevýhodou je,že pri športovej verzii sa nedá dať iba časť kde dieťatko leží samostatne do ľahu.No vôbec mi to neprekáža ,kedže náš malý je už zvedavý a radšej sedí ako leží. Ľudia sa ma pýtajú odkiaľ ho mám ,pretože vyzerá ako drahší kočík. Zatiaľ mi ho každý chváli. 🙂 ak by bol záujem môžem poslať foto 😉
Gabi2710 mohla by som poprosiť aj ja O foto??
Ahojte baby.aj ja by som chcela tuto znacku kocika,len stale vaham.to vazne sa na sportakoch neda dat poloha do lahu?
@vivien1990
@diablicka kočik uz predavam mam ho pofoteny v mojom bazariku mozte sa popozerat
Dakujem 😊
@gabi2710 prosim ta o radu ako ho zlozit absolutne nam to nejde
@parvinka0001 Na ruckach je na pravej strane tlacidlo treba ho stlacit a na oboch stranach tahat dohora skoda uz ho nemam poslala by som ti video
Ahojte, najde sa niekto s dalsimi skusenostami s tymto kocikom? Uvazujem nad kupou, celkom sa mi pozdava, ale osobne referencie su na nezaplatenie 😉
@sjuzan77 ahoj ja mam teraz pri malej kočík tejto značky a som spokojná len farbu som si vybrala na nic 😀
@luciahaluskova preco? 😃 Zaujimalo by ma, ci sa da dat na rucku v pohode prebalovacia taska, zda sa mi kratsia, nesucha sa o striesku kocika?
Ak máte záujem o recenziu nájdete ju na mojom blogu blogellamiblog.blogspot.com
Ak máte ešte otázky napíšte mi do komentárov na blogspote.
@petushqa27 este ho mate ?
@petushqa27 mate ho este?
Ja mam kočík na predaj
@gabi2710
@petushqa27
@luciahaluskova
Dievčatá prosím vás je kočík odpruženy? Ako zvláda náročnejší terén.. Sneh.. Obrubníky? Látka je aká? Je to spustia ci normálna látka? Neprefuka ho? Ďakujem za odpovede..
Hľadaj v histórii
Máte skusenosti ci sa daju zohnat ine kolieska na diskovery kocik,napriklad aj z inej znacky?diky
Tiez by ma zaujimalo 🙂