Máte skúsenosti s kočíkom Kunert (Rotax)?

viera_taszli
12. jún 2019

Ahojte,

prosím Vás, máte niektorá skúsenosti s kočíkom zn. Kunert? Uvažujem nad ním, kontrétne typ Rotax. Bohužiaľ ho nikde v kamennej predajni nemajú :(

Vopred ďakujem za odpovede 🙂

karmela
12. jún 2019

Ahoj ja som mala kunert romantic retro štýl vanička vajíčko v pohode športová časť mi moc nevyhovovala kvôli šírke.A nie je najľahší ale ináč som bola spokojná ale využila som ho hlavne v zime kvôli kolesám.Vyuzivali sme ho 6 mes tiež som objednala s netu

demonka5
12. jún 2019

@viera_taszli ja ho mam uz rok

demonka5
12. jún 2019

@viera_taszli co konkretne ta zaujima?

viera_taszli
autor
13. jún 2019

@demonka5 nič konkrétne, celková spokojnosť 🙂

demonka5
13. jún 2019

@viera_taszli ja som spokojna hladala som cenovo dostupny kocik s full vybavenim s tym,ze sa mi tie polske obrovske vanicky nepacili,objednala som podla foto,druhy vyhliadnuty tiez nebol nikde na predajniach tak som to riskla,ja som spokojna,byvam na dedine,zly teren,zvlada vsetko zas je to moj orvy kocik a nie som typ mamy,co riesi kocik ako nive auto s porovname parametre ja som chcela skladaci,trojkokbinaciu a aby sa dal prat za tu cenu som spokojna s neplanujem ho menit pre mna je to kocik z bodu A do bodu B nie je to styl ktorym sa vystavujrm ak chces pofotim

demonka5
13. jún 2019

Do 7mesiacov sme pouzivali hlboku cast,menili sme ju len kvoli tomu,ze mala sa uz zacala v nom prrtacat,este by da zmestila,vajicko zakupene je do 11kg tirz ho doteraz vyuzivam,mala ma 10mes

viera_taszli
autor
13. jún 2019

@demonka5 jeee super, potesila si ma 🙂 a ak teda mozes, posli nejake fotky. Hlavne ta sportova cast ma zaujima. Dakujem, si zlata.

demonka5
13. jún 2019

@viera_taszli ak vyda a nebude az tak piec vecer nafotim a poslem

demonka5
13. jún 2019
viera_taszli
autor
14. jún 2019

@demonka5 Dakujem 🙂

zuzanka012
17. okt 2019

@demonka5 dobry den chcela by som sa opytat na kocik kunert rotax ,vidim ze ho mate a ste s nim spokojna
Chcem sa opytat ze aku mate vysku lebo zda sa mi nejaky nizky
Dakujem

demonka5
17. okt 2019

@zuzanka012 ja som spokojna za tu cenu ujde vyuzivam ho uz rok a pol vyska je nastavitelna co sa tyka operadla xim tlacim kocik

demonka5
17. okt 2019

@zuzanka012 ja mam 168 cm ale operadlo sa da nastavit vyssie viem pofotit

zuzanka012
17. okt 2019

@demonka5 joooj to by ste boli velmi zlata keby ste mi poslali nejake fotky;)
A neni to nejaka taka hrkalka?je pevny za tu cenu?
A tiez otazka ze ci je latka z ktorej je vyrobeny dostatocne hruba,lebo cakam babatko vo februari
Dakujeeeem vam,prepacte ze otravujem len naozaj nikde neviwm zohrat odpovede na moje otazky😏😊

demonka5
17. okt 2019

@zuzanka012 zajtra poofotim,cely potah sa da prat,ja mam antracitovu farbu som spokojna,slnko nevytiahlo,iny kocik som nemala,neviem porovnat ale zijeme v novostavbe,ku ktorej vedie rozhegana dedinska cesta a ide pohode,vyberala som si najma kvoli tomu,ze zijeme na dedine penove kolesa,hrubka latky co som porovnavala je rovnaka s inymi kocikmy,babatku nebude isto zima,date do fusaku , hlboka cast kocika je dost priestranna,aj ako 8mesacna sa pohodd vosla,len sme to zrusili,pretoze sa nam v kociku pretacala,paci sa mi najma jeho skladanie,dost sme to vyuzivali,kupila som an vajicko (je do 11kg)co sa naklikne,doteraz sa do neho zmesti,ale uz nevyuzivam ja som si vyberala kocik s tym,ze chcem skaldaci,pevny,za primeranu cenu a nechcela som tie typicke polske kociky ktore su ako polkruh a tento nena taku formu