Máte skúsenosti s kočíkom Inglesina Otutto 2012?

zuzickaaak
18. okt 2012

Ahojte, zvažujem kúpu kočíka Inglesina Otuto 2013, chcela by som sa však najskôr popýtať na vaše skúsenosti s ním. Vďaka za všetky odpovede. 🙂

strana
18. okt 2012

My mame otutto 2012, zatial velka spokojnost, uvidime v zime 🙂 , v zime chceme este pouzivat hlboku vanicku, kedze je dost velka.

zuzickaaak
autor
19. okt 2012

Nám sa narodí bábätko v marci, tak predpokladám, že v zime ešte využijeme aj hlbokú vaničku, keďže aj mne sa zdá byť dosť veľká🙂

strana
19. okt 2012

Tak to mate este cas, potom hodim referencie po zime, ale kedze byvame v meste, tak myslim, ze to nebude problem aj ked kolieska su mensie, no uvidim kolko snehu napadne 🙂

zuzickaaak
autor
19. okt 2012

Dobre, daj potom vediet🙂 dakujem

a co hovorite na tuto novinku od Inglesiny-Trilogy? podla mna je krasna a da sa vybrat z 3 farieb podvozkov,len skoda,ze nema spojenu rucku ☹
http://www.inglesina.cz/kolekce-2013/kolekce/ko...

zuzickaaak
autor
22. okt 2012

No ta veu je🙂

miminy
19. nov 2012

ahojte,
aj ja sa zacinam pomaly obzerat po kocikoch 🙂 a Ingelsina Otutto je zatial nas favorit 😉 viete mi poradit kde v Bratislave sa da zohnat? zatial som nasla v BabyMarket, ale rada by som si porovnala viacero obchodov 😎

zuzickaaak
autor
19. nov 2012

Tam ho nemaju k pozretiu. Nasli sme ho v kocikovo.sk. Maju aj kamennu predajnu a je tam vystaveny 🙂

tulky
21. nov 2012

@miminy ja som ho tam tiez dnes obzerala... dokonca nan teraz maju nejaku akciu

zuzickaaak
autor
21. nov 2012

A vybrala si si? My sme nakoniec uprednostnili concord fusion scout..tak dufam, ze sme urobili dobre.🙂

ema4290
15. apr 2013

Ahojte mamičky, tiež rozmýšľam nad kúpou tohoto kočíka. Videli sme ho v Ba v predajni a úplne nás očaril. Mohli by ste mi prosím napísať ako sa vám jazdilo s ním v zime po meste? Tiež sa bojím tých koliesok ... predavačka nám na horší terén a zimu ponúkala druhý podvozok, ten je však dosť veľký a nie moc praktický na skladanie do auta. Taktiež rozmýšľam či nie je zbytočné mať doma dva podvozky, keď by stačilo zvoliť iný kočík s väčšími kolieskami. A ešte jedna otázka dá sa na tom športovom podvozku kočík húpať? Viem, že predavačka vravela, že na tom druhom to ide super len si nespomínam, či sa to dá aj na tom športovom.

janula845
18. jún 2013

@ema4290 Ahoj, prosim ta, aky podvozok ti odporucala? Ja som myslela, ze musis kupit kocik z jednotlivych rad, teda, ze by sa nedalo skombinovat vanicka a sportak z kolekcie otutto a podvozok iny napr. vittoria. Dakujem

ema4290
18. jún 2013

@janula845 No bolo to už dosť dávno ale ak si správne spomínam tak predavačka hovorila že všetky typy do seba pasujú ... a sama mi to ukázala len neviem presne aký typ podvozku to bol ... vyzeral tak ako ten čo má Vittoria ... myslím že keby kontaktuješ nejakého predajcu aj mailom vedel by ti povedať viac 🙂

janula845
19. jún 2013

@ema4290 Dakujem 🙂

mirkabend
2. nov 2013

ahojte, neviete mi poradit, ci vajicko z inglesiny o tutto 2012 pasuje aj na podvozky inych znaciek?