Máte skúsenosti s kočíkom Chipolino Flora?

majkafer
8. mar 2010

Ahojte, máte niektorá s týmto typom kočíka skúsenosť?
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6600454&tab=5
Je lahký, lacný a má aj preklápateľnú rúčku, čo je u mňa top. ďakujem

majkafer
autor
9. mar 2010

To naozaj nikto nič nevie. Pomoc 🙂

bosorkajarka
10. mar 2010

ten vypadá moc hezky 🙂 ale zkusenost nemam taky zatim jenom hledam 😉

rainee
29. mar 2010

ahojte, aj mne sa ten kocik velmi pozdava ale som ho nikde este nevidela ani cez bazar ani obchod. hladam prestranny kociarik ale dobre skadny, ktovie aky je tento velky.

makalka165
25. máj 2011

@majkafer Ahojky, aj ja som dnes našla na nete tento kočík a tiež ma zaujíma či s ním má niekto skúsenosti....už si si ho kúpila?

majkafer
autor
25. máj 2011

@makalka165 Ahoj, ja som nakoniec kúpila Chicco multiway, ten je super, Chipolino mi neodporúčali.

nice202
25. máj 2011

@makalka165 ahoj, ak mozem. ja mam chipolino ultra. velmi podobny flore a je vyborny. skladny, lahko ovadatelny. polohovateny do lahu a ma prehadzovaciu rukovet. vobec nehrka. ja radim, ak sa ti paci, kludne si ho kup. ja som spokojna

makalka165
26. máj 2011

@majkafer ahoj a mohla by som vedieť prečo ti Chipolino neodporúčali? 🙂

vgyongyike1
16. okt 2012

Aj mi máme floru a je super som maximálne spokojná,lahká,dá sa s nim lahko manipulovat,má prehadzovaciu rukovat,co velmi vyuzijeme ked fuka a lebo prsi,ja som spokojná,ale kazdy má iny vkus 😉

janapagacova
4. aug 2013

@vgyongyike1 ahoj, mozem sa spytat, ci sa da potah zvliect dolu? dakujem.

vgyongyike1
4. aug 2013

Ano da sa,ale treba k tomu srobovak,ja som tiez dala dolu a oprala🙂

artemmiss
7. aug 2013

@vgyongyike1 aj my sme kupili tento sportak,no ked si dam maleho smerom ku mne a bloknem si tie dvojkolieska,tak mi taha kociar do strany,vyzeram ako opita 🙂,no ked ich nebloknem a potrebujem vojst napr. do vytahu,tak sa neda naklonit,lebo kolieska nemaju stabilitu,je to tak aj u vas ci ho mam ist vratit ako nepodarok?

vgyongyike1
11. aug 2013

Skuste vratit,lebo nam netaha nabok,a da sa aj naklonit...asi bude nejaka chyba pri vyrobe 🙂