Ahojte, máte niektorá s týmto typom kočíka skúsenosť?
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6600454&tab=5
Je lahký, lacný a má aj preklápateľnú rúčku, čo je u mňa top. ďakujem
ten vypadá moc hezky 🙂 ale zkusenost nemam taky zatim jenom hledam 😉
ahojte, aj mne sa ten kocik velmi pozdava ale som ho nikde este nevidela ani cez bazar ani obchod. hladam prestranny kociarik ale dobre skadny, ktovie aky je tento velky.
@majkafer Ahojky, aj ja som dnes našla na nete tento kočík a tiež ma zaujíma či s ním má niekto skúsenosti....už si si ho kúpila?
@makalka165 Ahoj, ja som nakoniec kúpila Chicco multiway, ten je super, Chipolino mi neodporúčali.
@makalka165 ahoj, ak mozem. ja mam chipolino ultra. velmi podobny flore a je vyborny. skladny, lahko ovadatelny. polohovateny do lahu a ma prehadzovaciu rukovet. vobec nehrka. ja radim, ak sa ti paci, kludne si ho kup. ja som spokojna
@majkafer ahoj a mohla by som vedieť prečo ti Chipolino neodporúčali? 🙂
Aj mi máme floru a je super som maximálne spokojná,lahká,dá sa s nim lahko manipulovat,má prehadzovaciu rukovat,co velmi vyuzijeme ked fuka a lebo prsi,ja som spokojná,ale kazdy má iny vkus 😉
@vgyongyike1 ahoj, mozem sa spytat, ci sa da potah zvliect dolu? dakujem.
Ano da sa,ale treba k tomu srobovak,ja som tiez dala dolu a oprala🙂
@vgyongyike1 aj my sme kupili tento sportak,no ked si dam maleho smerom ku mne a bloknem si tie dvojkolieska,tak mi taha kociar do strany,vyzeram ako opita 🙂,no ked ich nebloknem a potrebujem vojst napr. do vytahu,tak sa neda naklonit,lebo kolieska nemaju stabilitu,je to tak aj u vas ci ho mam ist vratit ako nepodarok?
Skuste vratit,lebo nam netaha nabok,a da sa aj naklonit...asi bude nejaka chyba pri vyrobe 🙂
To naozaj nikto nič nevie. Pomoc 🙂