Máte skúsenosti s kočíkom Aro Team typ Hugo?

hirunka
10. aug 2010

Čaute všetci,

nemáte niekto skúsenosť s kočíkmi značky aro team?

Ďakujem. 🙂

pizik
18. aug 2010

Ja by som bola tiež veľmi rada za nejaké skúsenosti s kočíkmi značky Aro Team - konkrétne Enzo. Ďakujem.

e_kociky
18. aug 2010

@pizik na Slovenskom trhu je to novinka, takže asi veľa referencii ešte nenájdeš.. ale kočík je pekný a kvalitne prepracovaný, tento výrobca má všetky produkty kvalitné 😉

hirunka
autor
19. aug 2010

ja som bola kočik pozriet, vyskusat a paci sa nam je velky, priestranny a mame uz aj zarezervovany

pizik
19. aug 2010

hirunka a kde si ho bola pozrieť? ja by som bola najradšej keby som si ho tiež mohla pozrieť niekde v predajni ako len cez internet....Ďakujem

hirunka
autor
19. aug 2010

pizik ja som ho bola pozriet v dunajskej strede ale nasla som aj stranku........www.aro.pl ja som pozerala konkretne aro team typ Hugo a ten mame aj zarezervovany

nelinoooocka
10. nov 2010

@pizik ja som si ho teraz doniesla domkou tak so tiež🙂)

miso1978
11. sep 2011

mám tento kočík model dream line. farebné prevedenie tmavohnedá s béžou, krásne ladí, je naozaj veľmi priestranný, na slnku farby krásne žiaria, zatiaľ ho používame od marca a bez problémov, snáď nám vydrží 🙂

katusa174
16. okt 2011

Ja kocik enzo mam a som z nim velmi spokojna a nelutujeme ze sme si ho kupili.
@pizik
@pizik

katusa174
16. okt 2011

@pizik bola som pozriet na internete a potom ho kupila suseda tak preto sme ho objednali. Ale je fakt super enzo je asi najkrajsi model od Aro teamu.