Máte skúsenosti s kočíkom Anex?

nat01
30. mar 2019

Ahojte, prosim Vas mate niekto skúsenosti s kočíkom značky Anex? Alebo nejaky pekny a dobrý kočík?
Ďakujem za rady 🙂

bobula46
30. mar 2019

Ja mám značku bebetto. Keby som si vyberala teraz tak joolz prípadne celkom pekne má aj mutsy. Oyster 3 je myslím teraz kočíkom roka. Ja idem kupovať športiak recaro citylife lebo som ho videla len raz, ostatné vidím na každom rohu a dá sa ku nemu dokúpiť vanička 🙂

nat01
autor
30. mar 2019

@bobula46 ďakujem za tipy 🙂

sandra49
1. máj 2019

@nat01 kamoška ma anex a to je Katastrofa..mohutny,nemotorny a na to ze chodí kocikovat raz za týždeň vrzgal už po pol roku.. Ja by som do toho nešla aj keď je pekný.. Joolz, keď si začneš čítať recenzie tak sa v 80% do čítaš ze sú to hrkalky a cena nezodpovedá kvalite.. A co sa týka bebetta, keď ti nevadí ze Poliak a ze bude vrzgat.. Ale zas cena super a vanička veľká.. Ale veľa žien tvrdí že sú nespratne.. Všetko záleží od toho aké máš požiadavky, len pekný kočík je veľmi málo.. 😉🙂

nat01
autor
1. máj 2019

@sandra49 ďakujem pekne 🙂 a nevieš poradiť nejakú značku čo má pekne kočíky ale aj dobre? Rodiť budem v septembri čiže potrebujem skor taky na zimu.🙈 cenovo do takých 700-800€ 🙈

sandra49
2. máj 2019

@nat01 tak ja som prieskumu venovala naozaj veľa času keď som hľadala ten správny 😅
My sme mali vybratý mutsy nio 2019, ma dobre recenzie a negatívnych mal naozaj minimum, len ja rodim v july a mne sa zdala vanička mala na zimu, ale nakoľko ty budeš mať až v septembri tak by to malo byt OK s fusakom do jari, a co je super tak športová časť sa dá dat až do úplného ľahu čiže aj už pred dvojmesačné bábätko v pohode. Alebo kamoška ma peg perego a chváli ho veľmi. My sme nakoniec vybrali cybex priam 2019, ten je ale dosť dráhy nakoľko je to novinka, len vanička a podvozok stoja 1000€ preto vajíčko budeme kupovať z druhej ruky a športovú časť neskôr. Ale ten model predtým by mohol byť cenovo dostupnejši, alebo potom cybex balios je oveľa lacnejší a vraj tiež veľmi dobrý. Skus si pozrieť ktorý sa ti páči a pripadne nájsť túto na koníkovi recenzie. Mali by byť lebo ja som všetky čítala prevažne tu. 🙂 Daj potom vedieť ktorý sa ti pozdáva 😉😁

mutsy
3. jún 2019

Ahoj, ak este zhanas kocik, mam tento: https://www.modrykonik.sk/market/kociky/41uzbi/...