ahojte....mate niektorá skusenost?
luculka, videla som ich, pacia sa mi, skusnost nemam a uz by to aj surilo kupit nejaky kocik, o 9 dni mam termin porodu a este kocik nemame, ale mne sa zdaju vsetky tieto kombinacie, ze maju male vanicky, aj tento Nurse, inak sportovy bol ok aj autosedacka
ja som ho vydela dnes v obchode...a ohurila ma aj jeho cena
ano, cenovo je vyhodny a je to vraj nova znacka na trhu, je spanielsky
baby, vcera som videla aj babypoint V3.. tiez krasny, a co sa mi na nom pacilo, je velka vanicka.. a cena stal 7700sk.. 😉
skusim najst link
http://www.kocikovo.sk/product/nurse-look-3-spa...
tento sa mi paci najviac 🙂
luculka, ak zistis neico viac, nejake referencie, urcite sem napis. Tiez som ho vcera videla v obchode a zaujal ma.
Ja som citala v nejakom casaku, ze tie kociky Nurse su kvalitou na dobrej urovni + supis ceny, takze aj ja o nich premyslam.
my ho ideme s drahým omrknut zajtra....neho zaujala hlavne ta cena 😝 😀
maju ich v Kike za nejaku akciovu cenu..tusim 6600sk
megg kde v Kike?????? tá cena zaujala i mňa....🙂
prave som ten letak pozerala ale to je len sporták....za 4500 tusim...ale vyzera super...skusim najst link 😉
luculka: no práve pozerám a fakt to vyzerá, že je to len šporťáčik.... 😉
ano za tu cenu 😀
pozri www.anjelikobchod.sk....aj tam ich maju 🙂
luculka: len škoda, že nik nám ich neohodnotil, kto má skúsenosti.....
je to novinka tak asi preto....
mne sa inak páčia i niektore Peg Perega.
ja som doteraz chcela CAM...trojkolesak 🙂
moc skúseností nebude mať asi nikto, keďže tieto kočíky sa u nás začali predávať asi pred dvomi mesiacmi cez mimibazar a až teraz v obchodoch... inak sa mi ten, čo je v kike celkom páči, je to úplny casualplay vintage, podľa a aspoň sa mi podobá a CP je tiež španielska značka... ale tá cena, no ja nieviem, moc neverím lacným veciam... bola som teraz v španielsku a ani jeden nurse som nevidela...
tilly aj mne sa podobá na Casuplay...a ten sa mi paci 😉
tilly no presne-uplna podoba na casualplay....
ono cela kombinacia-sportiak,carseat a vanicka nie su uplne lacne-nieco okolo 15 tis...aj ked oproti napr.PP je to polovica z ceny... bola som na ich span.stranke a maju aj peknu 3kolku-to e zas ako jane.... http://www.nurse.es/img/cochecito/dakar/dakar_s...
nepoznam ich historiu,mozno je to nejaka new znacka a snazi sa prerazit najprv vo vychod.europe...no su fakt pekne... 🙂
hej, fakt úplne ako jane a tiež si myslím, že je to nová značka a neskôr budú drahší 😉
dnes som bola kocik ukazat mamine...aj jej sa velmi páci...a zajtra ideme s drahým...tak mozno ho aj objednáme 😉 🙂
a teta hovorila ze su to uvádzacie ceny
lucul a kde ich maju?akej farby chces ty?a aky typ?
asi ten co som hore uviedla link...ze ten sa mi paci najviac....a bud zelený..alebo orandzový 🙂
maju pekne v ruzovom pre dievcatka 😵
kazdý tip ma inu farbu... 😉 ja uz myslim aj na druhé 😀
A maju ich tu u nás v Malckách...to nemas daleko 😀 😎
😅 žiadna?