Máte skúsenosti s fusakom Lodger Bunker?

lucia20
24. mar 2011

Ake mate skusenosti s tymto fusakom? Ozaj je pouzitelny do kazdeho pocasia? Sa mi zda podla foto dost tenky na taku nasu riadnu zimu -15°C. Ako dlho sa vam donho zmestili deticky? A posledna otazka, nema niekto na predaj? :D dakujem.

zazalienka
24. mar 2011

malý sa narodil 20.1.2010, v pohode som ho kočíkovala od narodenia, vo fusaku bola aj tá teplá vnútorná vložka, keď sa oteplilo tak som ju vybrala a používala len vrchnú časť. Používali sme ho aj teraz celú zimu, bez problému a to je Miško netabuľkové dieťa ( väčší a ťažší ako ostatní), má 14 mesiacov a stále sa v pohode zmestí.. ja odporúčam, je poddajný, mäkký, príjemný na dotyk, nepremoká..

didiana333
25. mar 2011

Aj ja som s ním len spokojná,používali sme ho celu zimu s tou vnutornou vlžkou a teraz ked je teplejšie,tak bez nej. A tiež máme doma sloníka,ked mal 10mes tak vážil 11kíl. Stále sa do neho v pohode vojde. nelutujem kupu,mne sa velmi osvedčil.

hojda
26. okt 2012

AHoj, poradíte m i někdo s lodgerem? Mám ho půjčený a nějak nechápu tu vnitřní vložku, jak do ní dám ležící dítě je nějaká krátká a přijde mi jen do pozice v sedě a ne v leže.