Ahojte žienky, chcem sa opýtať tých čo majú bledé kočíky,teda biele,smotanové či sú spokojné a či sa Vám velmi nešpinia a ak ano ako ich umývate či ošetrujete?lebo ja tmavý nechcem,velmi chcem bledý ale mam obavy ako bude vyzerať časom 🙂 a odhováraju ma od neho tak neviem ani sama...budem vdačná za každý názor 🙂
bude vyzerat otrasne :D ja som mala bledo modry a aj napriek tomu ci uz prachom hlavne a premiestnovanim z auta a kde kade bol zaspineny raz dva..a takyto bledy dakujem pekne cele dni by som nic nerobila ine len umyvala kocar :DD
My sme mali svetlooranzovy a aj ten vyzeral niekedy zufalo 😀 kocik sa dost vela zaspini pri nakladani do auta, hlavne sportova cast ktora sa z konstrukcie nesklada sa moze poobtierat o kolieska. Vo vanicke sa babo vozi kratko tak to sa az tak nepocita. Ak velmi chces svetly tak urcite taky na ktorom sa da potah stiahnut. Ak byvas v panelaku tak ho veru na dvore nevysprchujes, a ani cez zimu by neuschol. A do sportaku potom treba urcite nejaku vlozku pod babo, ma to pohodlnejsie a aj zachyti najhorsiu spinu.
My tiež máme rovnako bledý ako tvoj na obrázku len inú značku a tiež sa malá narodila
Tak ono je to tak, ze spinavy nebude viac ako ten tmavy, akurat to bude vidno. Pre mna je vyhodou, ze to na bielom vidim, lebo ja si inak tu potrebu umytia uvedomim az ked pomaly hnije 😀 ale ak ide len o to, ze nevadi, ze je trochu spinavy, hlavne, ze to nevidno, tak radsej tmavy.
Mala som bledozeleny, to bola katastrofa. Nie zo zaciatku, kym je babatko male, tak ti ho nema ako zaspinit. Ale v sportaku to bolo hrozne. Tak sme zmenili na taky fialovy tmavsi a ten bol uz OK. Biele kociky neodporucam ako sportove, presne ako pisu predo mnou - dieta si tam obcas zaje, obcas kopne topankou hore-dole, hned je to spinave a zas prat potahy raz za dva dni je nic moc. Oni sa zas az tak jednoducho nesnimaju na ziadnom kociku, nehovoriac o tom, ze minas vela vody, prasku, elektriny a casu na vyschnutie.
Este maju niektore kociky material kozu alebo kozenku, ale tak to uz mi pride uplny fetis 😀 Ale priznavam, ze taky som nemala, takze udrzbu nepoznam.
No len dufaj, ze nenapada vela snehu, lebo ho nenajdes 🙂
Ja mam smotanovy, som spokojna, nie je nejaky spinavy a ked je na nom nejaka smuha tak to vlhkou handrou utrem.
Je krasny. Ja som objednala tiez biely ale pre istotu z ekokoze. Lahsie sa bude udrziavat. Pozri foto 😉 .
pri prvych 3 detoch som mala oranzovy, a spinu bolo vidiet hned, aj blby banan nechava krasne bezove flaky na popruhoch. presne ako tu uz niektore pisali, sportiak je spinavy uz len od topanok, piesku atd.
hej, da sa prat, ale kocik bledne aj na slnku vonku, nieto este ak to musis prat kazdu chvilu...
a treba sa zamysliet aj nad tym kam s tym chces chodit, lebo v zime po chodniku pri ceste Ta raz dva ospliecha okoloiduce auto, autobus atd.
teraz mam kupeny tmavo sivy, dovody su asi jasne 😉
ja by som do toho nesla, okolo babetka je prania az az, popri tom cistit celu domacnost, naco si pridavat este starosti o kocik....ale ak mas na to cas a nervy, nech sa paci.
vanicka sa ti moze usmudlat hocikde, pri nakladani do auta, vo vytahu, v obchode sa niekde suchnes, hocikde vo dverach... zalezi dost od materialu, ci sa bude dat lahko utriet
Ja mam bezovy a v pohode. Vanicku ti babatko nema ako zaspinit,to skor potom sportovu cast,kez uz sedi a papa v kociku chrumky,banan,...to je viac spinavy.Ale vacsinou su z materialu,ktory vies oprat alebo minimalne ked sa neda stiahnut z konstrukcie tak vodou a hubkou a jarou umyt.My sme sportovy ani nevyuzili,nechcela sediet,len behat a sme kupili hned len golfacik,to sa lahko udrziava,sme aj vonku osprchovali hadicou na slnku nechali uschnut a bolo.