Máte skúsenosť s Peg Pérego Book plus Completo Modul Fiat 500?

triixiiee
20. okt 2014

🙂

nanka3
20. okt 2014

Ahoj my ho mame, pouzivam ho sice len 2 mesiace, ale zatial som spokojna, jedine co by som mu vytkla je kos, kde davas deku resp. nakup, ten mohol byt vyssie, pretoze ak das do neho cosi tazsie, tak pri prechode cez obrubniky sa sucha o cestu, ale ja do neho nakupy nedavam, takze ok 😉. Kocik nie je odpruzeny, cize neda sa hojdat, toto jedine mi na nom chyba. Zatial pouzivam len vanicku a vajicko (mimochodom je jedno z najvacsich), musim povedat, ze sa nim lahko manipuluje, zlozit sa da jednou rukou, je lahky. Keby som mala kupovat kocik znovu, opat by som vybrala tento 🙂. Ma ho aj kamoska a tiez je spokojna.

el6
20. okt 2014

ahoj, ja mam book plus uz dva roky, len v sportivo verzii....v podstate je to celkom dobry kocik....zatial nam netreba kupovat vacsi sportak, ale zas mala neni moc vysoka...ako sportak je ok, v podstate suhlasim s nankou, lahky, vyborne sa s nim manipuluje, len ten kosik sa mi roztrhol...vanicka je skvela pre zimne dieta, nikdy som nevyuzila tu nasadu proti dazdu, lebo ma vyborne krytu vanicku....material sa dobre cisti, ked ho mala s niecim zaspini, vacsinou staci utriet mokrou servitkou, ale hovorim mam len ten sportivo...ten nema ten zimny nanoznik... namiesto toho sme kupili poriadny prakticky fusak, (emitex) a sme spoko...akurat teda ta konstrukcia je lahka a vanicka tazka, takze po nej trochu vrzga...inak keby som znova kupovala kocik, kupila by som novy len sportak, vanicku a vajicko z druhej ruky...za tu kratku dobu, co sa to pouziva sa to neznici skoro vobec a je nenormalny rozdiel v cene...