Bábätko sa narodí v októbri, tak hľadám kočík, ktorý je vhodný na zimné obdobie, dá sa ľahko poskladať do auta a je vhodný do terénu, keďže bývame v dome na dedine. Budem vďačná na vaše názory.Prípadne by ste mi odporučili iný typ kočíka. Ďakujem! 🙂
Ten to je najpredavanejsi model
ja som síce nemala tento, ale Tako captiva mohican...ale podla mna v podstate je to to iste.. Vadit ti budu len 2 veci..
Košík-veeeelmi zly prístup, vačšiu vec tam budeš mat problem strčit a ešte horší prístup bude, ked budeš používat už športovu čast...skoro nemožneee.. A taška..to zapínanie mi hrozne liezlo na nervy..ked som potrebovala v rychlosti zobrat tašku a prevesit cez plece smola 🙂 dat dole, zapnut ramienka...vrrrr 😀 ale inak som s ním bola velmi spokojna...priestranny, aj vanička, aj športova čast... A najlepšia vec na tomto kočíku je podla mna strieška..v zime, vo vetre, na nezaplatenie..da sa stiahnut uplne dole..
ahoj, moje bábätko sa má narodiť začiatkom januára a tiež mi srdce piští po tomto kočíku, je krásny ... videla som ho už aj naživo, majú ho susedia oproti v paneláku a zdá sa mi dosť priestranný, ja plánujem ísť pozrieť na výstavu na kočíky