Máte skúsenosť s kočíkom Tako Captiva Polka Dots?

chose161
22. júl 2014

Bábätko sa narodí v októbri, tak hľadám kočík, ktorý je vhodný na zimné obdobie, dá sa ľahko poskladať do auta a je vhodný do terénu, keďže bývame v dome na dedine. Budem vďačná na vaše názory.Prípadne by ste mi odporučili iný typ kočíka. Ďakujem! 🙂

lienka959
22. júl 2014

ahoj, moje bábätko sa má narodiť začiatkom januára a tiež mi srdce piští po tomto kočíku, je krásny ... videla som ho už aj naživo, majú ho susedia oproti v paneláku a zdá sa mi dosť priestranný, ja plánujem ísť pozrieť na výstavu na kočíky

mimisk
22. júl 2014

Ten to je najpredavanejsi model

jarmillka
22. júl 2014

ja som síce nemala tento, ale Tako captiva mohican...ale podla mna v podstate je to to iste.. Vadit ti budu len 2 veci..
Košík-veeeelmi zly prístup, vačšiu vec tam budeš mat problem strčit a ešte horší prístup bude, ked budeš používat už športovu čast...skoro nemožneee.. A taška..to zapínanie mi hrozne liezlo na nervy..ked som potrebovala v rychlosti zobrat tašku a prevesit cez plece smola 🙂 dat dole, zapnut ramienka...vrrrr 😀 ale inak som s ním bola velmi spokojna...priestranny, aj vanička, aj športova čast... A najlepšia vec na tomto kočíku je podla mna strieška..v zime, vo vetre, na nezaplatenie..da sa stiahnut uplne dole..