ma niekto skusenost s tymto kocikom? zaujima ma hlavne aka je ta sportova verzia....
@tonko_babymarket nasla som uz aj First Years Wave aj Coletto Matteo s tymto prehadzovanim, mna len zaujima ta vanicka, co sa preraba na sportak z praktickeho hladiska, citala som na to reviews na googli, vraj v tom deticky dobre nesedia, ale bedra maju vysunute dopredu, ze to nie je nejake domyslene, aj jedno video na youtube, take kratke ukazuje dieta ako v tom sedi a moc pohodlne to teda nevyzera, tak neviem 😕
@newyorkgirl
jaj, tak u toho Giordani sa jedná o samostatnú športovú sedačku, rovnaký je len podvozok, tu ma dieťa dosť priestoru a v trojkombinácii je samostatná vanička, ale podľa obrázkov mi to prišlo podobné, ale asi sa to podľa tvojho popisu prerába podobne ako u Peg Pérega Skate, čo nie je bohviečo....
@tonko_babymarket ano nieco ako skate... musim obzriet nazivo no a najlepsie maleho do toho posadit, ale dakujem za rady, len na webke som nenasla ziadne ceny co sa tyka giordani a ci sa to predava ako zvlast sportak alebo iba komplet, lebo my uz vanicku nepotrebujeme...
@newyorkgirl
ak im v tom deticky zle sedeli, tak asi nemali dobre nadstavene to polohovanie chrbatika. Niektore maminy to zabudnu vzadu zatiahnut do sedu ked pretransformuju vanicku na sportak. Moja mala v nom sedi pekne. Jedine negativum tohoto kocika je, ze je tak do roka... ale to asi nemusi vadit niekomu, kto kociky rad strieda. Vacsina mamin co poznam aj tak menia kociky 😀.
@nya je isto aj na dlhsie nez do roka, my mame teraz 14mes a ked maly zaspi, sem tam ho dam este aj do vanicky, mu to rozopnem, v pohode sa tam vmesti a rozmyslam, ze na zimu ho este nechame, bude mat 1,5 roka vtedy...
@newyorkgirl Ahoj. Tiez som pozerala tento kociar a aj First years .. kupila si si niektory z nich? mas nejake blizsie skusenosti? Neviem sa totiz rozhodnut, ci mam kupit kociar kde je vanicka samostatna alebo je dobra aj vanicka co sa urobi zo sportovej casti.
@ashley
ja som ho pred tyzdnom predala, ale mali sme ho 7 mesiacov. Ma svoje klady aj zapory, ja som s nim bola spokojna, ale ako sportiak to nebol zrovna ideal. Teraz mam uz tyzden Bebe confort Elea, ten je takmer bez vyhrat, ale musela som si na niektore veci zvykat, ktore Spin mal a tu chybaju. Spin ma napriklad super penovu rucku, ktora mi teraz chyba tiez sa s nim lahsie vychadzalo na obrubniky... Musim povedat, ze jeho najvacsiu vyhodu som videla v jednoduchom otacani sedacky, co som v praxi vyuzila mozno 2x.
@nya Dakujem za odpoved. Ked ja len citam recenzie a plusy a minusy.. ale ako vidim, tak kazdy kociar ma to svoje dobre aj zle. Budem si asi musiet vybrat podla toho, ktory mi padne do oka.. ako pri prvom. Ten som mala tiez mothercare urban detour xtreme a bola som s nim spokojna. Este raz dik.. a nech novy kociar poslucha 🙂
@ashley ja som so spinom spokojna, mame ho doteraz, ked tak napis do IP otazku, co ta zaujma konkretne? 😉 otacanie sedacky vyuzivam stale, kedze nemam rada slnecniky 😀
@newyorkgirl
je to podobné ako má Giordani Ethos, otočná konštrukcia o 360°, "vaničkové" polohovanie + polohovanie nožičiek (lepšie vyriešné ako u Quinny Buzz, kde chýba), celkový dojem veľmi vkusný, moderný, ľahko ovládateľný a skladateľný, vyzerá aj pohodlný