Ahojte,
chcem sa spytat poznate niektora tento kocik. Velmi mi padol do oka, len na SVK som nasla, ze sa da kupit len v Bardejove. V sobotu by sme mali ist do Polska, tak ho chcem poskusat, ako sa s nim manipuluje a potom pokial v Polsku nebudu mat moju farebnu kombinaciu, by osm ho objednala cez net. Tu je link na uvedeny kocik>
http://www.svetkocikov.sk/kociky-emjot/437-emjo...
Dakujem vopred za kazdu skusenost s tymto kocikom.
my sme ho vcera kupili v polsku za 250eur aj s autosedackou. je lahucky a skladanie je velmi jednoduche. kvalitou uvidime.
@letnykvietok
@siuzi003
@martija
Ahojte,
http://kocikypredeti.sk/product.php?id_product=12
Aj na tejto WEB stranke je dany kocik a predavaju ich aj v OD Dargov v Košiciach, nemaju tam však všetok tovar, je to len taka mini predajnicka, treba sa dohodnut s predajcom,ktory ich dovaza z Polska - cenovo to tam bolo 240 a 280aj s autosedackou. jedno co nechapem, ze na tejto stranke je uvedena ina vaha kocika........ako na stranke, ktoru pisala letny kvietok a predajca mi hovoril, ze kocik ma 16kg...... Tiez rozmyslam nad tymto kocikom, tak keby ste vedeli viac nazorov napisat. majte sa.
ahojte tento kocik je uzasny ja ho mam aj s autosedackou je lahky lahko sa sklada super ovlada1rukou lebo ja ho mam s velkymi loziskovymi kolesami vybava je tiež super mne ho doniesol upskar z vlcian to je pri trnave
ahojte ja som ten kocik kupila predvcerom za super cenu 180 eur aj s autosedackou, som z KE a kocik sme kupili na Blsaku, pretoze tam dovazaju kociky z Polska. A ten predavas predava autopoťahy, mal tam 2 kočiky a akurat jeden z nich sa mi pacil. Ku kociku mame vajicko, sportovu cast na kocik, vanicku, tasku, plastenku proti dazdu, sietka proti hmyzu a zaruku 2 roky. Takze komplet vsetko a za taku cenu ze super 🙂
ahojte, my sme ho prave doniesli dnes domov. Vaha je uvedena 11,5 kg. Odskusame ho az o mesiac...ale zatial vyzera vsetko ok 🙂 . Kupovali sme ho v Polsku v Nowom Targu v obchode Baby boo, trojkombinacia vysla na 238€, ale aj tak super.....na nete u nas je za 308€.
@veronikamadoranova ...to si fakt kupila za super cenu 🙂
no my sme chceli ist do Polska, ale teraz zistujem, ze za taku cenu aku sme nasli tu by sa mi neoplatilo ist ani do Polska 🙂 som rada, ze sme natrafili na taku akciu, no kocik este vyskusany nemam malinke ocakavame kazdu chvilu 🙂
@veronikamadoranova no ako, kocik sluzi ?
no ja som velmi spokojna s kocikom, len teraz sa nam narodilo babo ale uz ho vyuzivam, prave malinky v nom spinka a podla mna je velmi prakticky a lahko sa sklada 🙂
Ahojte zienky.prosim vas ta vaha kocika je fakt realna?ze 11kil?lebo to by bolo super.a fakt ste s nim spokojne?
My sme používali tento kočík cca 2 roky a boli sme maximálne spokojní. Fakt som na ňom nenašla žiadnu chybičku - ľahký, jednoducho manévrovateľný, skladný. Ozaj môžem len odporučiť.
Mám ho a sme veľmi spokojní 🙂 je ľahký 🙂 takže vôbec neľutujeme že sme si ho kúpili 🙂
@letnykvietok pred par dnami som natrafila aj ja na tento kocik,ale na inej net adrese,mali uvedenu Trnavu. Zda sa mi pekny,a hlavne super cena - az sa bojim kvality. tiez budem rada keby niekdo napisal svoj nazor,ako sa sklada a pod......