Mate skusenost s fusakom lodger? oplati sa mi ho kupit, ked ma mala teraz 16 mesiacov? chcem ho do sportoveho kocika...
Jasne, ze oplati, je perfektny a mam pocit, ze aj neznicitelny. My sme ho vyuzili pri starsej vyse dvoch rokov a teraz ideme pri mladsej opat, nedam na neho dopustit 🙂
ja nad nim tiez rozmyslam, maly ma 3 mesiace tak zvazujem ci ho na zimu kupit. mam Concord kocik, snad sa do sportovej casti zmesti. v diskusiach pisali ze u ale 1,5 rocne a viac deti uz nechcu byt v golfaci, tak neviem ci sa mi na jednu zimu oplati kupovat drahy lodger. ake mate vy skusenosti, chceli vam deticky sediet v golfaci v zime?
myslím že áno,máme ho,je super,ideme používať aj túto zimu,síce sa už tak často nevozíme,ale určite sa zíde aj na občasné prechádzky,pocit nezničitelnosti máme aj my 😀 24m
Je vhodny tento fusak do autosedacky?
Ja myslím že oplatí, môj malý je (bol ) nezvyčajne veľké a vysoké dieťa - teraz bude mať v januári 3 a ešte sa do tej vrchnej časti stále zmestí. Jasne že tá vnútorná vložka je nanič ale ten vrchný fusak je geniálny. Ja na neho nedám dopustiť.