Máte niektorá kočík Noordi Fjordi II?

berenike114
9. júl 2019

Dobrý deň mamičky 🙂
keďže som nikde nenašla k tomuto kočíku diskusiu chcem sa spýtať, máte niektorá tento kočík? Ako ste s ním spokojná? Odporučili by ste ho? Má nejaké nedostatky, ktoré ste si všimli?
Ešte som sa na neho nebola pozrieť osobne, lebo ho nikde u nás nemajú, tak zvažujem kúpu cez internet. Ak by ste ho niektorá mali a poslali foto ako vyzerá naživo bola by som veľmi vďačná 🙂
Ďakujem

gabikus
8. dec 2019

Zdravim vas, kupili ste si nakoniec tento kocik? Ake ma vyhody, nevyhody, odporucate ho?

berenike114
autor
10. dec 2019

@gabikus áno kúpili a zatiaľ sme veľmi spokojní 🙂 máme ho v šedej farbe
Kúpili sme trojkombináciu, ku ktorej boli všetky doplnky už v cene (taška, sieťka, pláštenka, držiak na pohár/fľašu, adaptéry na vajíčko). Ide sa s ním veľmi pohodlne aj v náročnejšom teréne, na mňa pôsobí stabilne a pevne. Neviem ale funkcie konkrétne očakávate ja som najmä spokojná s nastaviteľnou rúčkou, možnosť nastavenia striešky, polohovanie ležadla aj vo vaničke, kryt proti vetru, pohodlne brzdenie a hlavne ľahké a praktické zloženie, mame menšie auto a poskladá sa na placku kde je možnosť odmontovania aj koliesok. Jediná nevýhoda pre mňa je že je ťažší a horšie sa mi prenáša. Ale treba vyskúšať najlepšie v predajni nejakej.

gabikus
10. dec 2019

@berenike114 velmi pekne dakujem. Videla som ho v KE v maderne a dost chcela som pocut nejaku skusenost. Ale myslim, ze som sa prave rozhodla 🙂

berenike114
autor
10. dec 2019

@gabikus my sme hľadali niečo na zimu aby bol priestranný hlavne. Maličká má momentálne 4,5kg a má ešte plno miesta. Vo vnútri je stena polstrovaná a čo sa mne páčilo že nie je plast všade ako na niektorých kočíkoch. Konštrukcia je kovová a hlavne dole taška je fakt veľká, urobíte do nej aj väčší nákup :D. Ešte by som možno spomenula, že prvé dni bol problém než sa vybehali všetky gombíky takže šli ťažšie, ale už je všetko ok.
Vajíčko by som ale nabudúce už nekupovala. Postačí, ak sa veľa nevozíte, ale určite by som šla do kvalitnejšieho. My sme ho kupovať pôvodne ani nechceli, ale dostali sme super akciu na trojkombináciu, kedy nás vyšla ešte o 150€ lacnejšie než dvojkombinacia, tak sme neváhali.

lucia2907
6. máj 2020

@berenike114 dobrý deň prajem. Prosím Vás odkiaľ ste kupovali kociar?? Ste s nim spokojná aj so športovou časťou?? Dnes sme boli V babatkove a tam som naňho pozerala. Hneď mi padol do oka.

berenike114
autor
9. máj 2020

@lucia2907 kupovala som cez 4mama mali ho vtedy v akcii 🙂 áno momentálne používame športovú časť. Som spokojná, strieška má zazipsované ďalšie dve rozšírenia (jedno so sieťkov) dá sa polohovať do sedu aj úplného ľahu, strieška je pritom dosť dlhá, takže nesvieti slnko. Jediné čo je nevýhoda je teraz cestovanie, takze pozeráme nejaký ľahší golfáč na cesty

lucia2907
10. máj 2020

@berenike114 ďakujem veľmi pekne 😊

danielato
30. sep 2020

@berenike114 prosim, aj vam tak “hrkal” ten klb, kde sa napaja vanicka hned od novoty? Kupili sme Fjordi2 na predajni som bola z neho nadsena ale trochu ma zaskocilo doma po rozbaleni to hrkanie kociku, ked nadvihnem zadne kolesa za rucku a polozim naspat. Robilo to aj vam? 🙂

berenike114
autor
30. sep 2020

@danielato ahoj, mne nič take nerobilo... skúsila by som reklamovať

danielato
2. okt 2020

@berenike114 dakujem ti za info 🙂 My sme to skusali reklamovat hned druhy den, ale povedala nam predavacka, ze to je normalne. Sa mi to tiez moc nezdalo, tak sme to tak nenechali a podvozok nam dnes nakoniec vymenili. Boli sme ho uz vyskusat a zda sa ze ide OK ticho 🙂

berenike114
autor
2. okt 2020

@danielato tak super 🙂 želám nech kočík čo najdlhšie slúži 🙂

ninah1486
20. jan 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja mam kupeny NOORDI FJORDI ale 4. generaciu modelu a som s nim velmi spokojna

beahavala
27. jan 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

viem ze s nim byvali kedysi problemy ale v novej generacii su odstranene