Ahojte premyslam nad kupou kocika Tako captiva mohican. Mozete mi prispiet s vasimi skusenostami? Dakujem🙂
ja som si ho vyskúšala v obchode, doma zatiaľ čaká kým sa drobec narodí, ale zatiaľ som spokojná
Podobne som natom aj ja....🙂
baby rozmýšľam nad kúpou spomínaného kočíka...ako ste s ním spokojné??? neviem nájsť žiadne recenzie or diskusie k tomuto kočíku 😒
ja som tento kočik videla v predajni aj nam ho predavacka krasne predviedla a vyzeral perfektne.. Velmi uvazujem ze si ho objednam 🙂
hmm tak musím ísť do obchodu a pomerať ho 🙂 lebo sa mi páči
caute baby, tak skusali ste ho uz? Mne sa veľmi páči, babetko este necakam, ale keby ano by som si ho od vas aj kupila 🙂
ahojte, ja tento kočík mám a som s nim veľmi spokojná - teda zatial s vaničkou, športiak mám tiež doma, ale ten využijem až tak za mesiac 😀 mám aj vajíčko a zatial tiež pohodička....jediné čo mi trochu vadí je jeho váha, nakolko u rodičou su schody, ale mám silneho chlapa 😀 a vlastne ešte sa mi nepáči prístup do toho nákupného košíka a taška, ktorá sa priklikáva na kočík - čiže musím stále odkliknuť a nahodiť remen a zasa opačne...ale na všetko sa dá zvyknuť a ozaj som rada, že mám tento kočík
Včera som bola v poradni a jedna mamička ho tam mala. Je úžasný, krásny, priestranný. Ja ho chcem, len mi chýba to najhlavnejšie dieťatko. 🙂
ahojte takze mate niekto skusenost s kocikom Tako Captiva Mohican???my cakame babo a vyberame Zatial sa mi najviac pacil 🙂 len chcem vediet ci budem spokojna piste 🙂
@22katerinka veľa mamičiek si ich pochvaľuje, hlavne kvôli tomu že je to vysoký kočík s dostatočne veľkou vaničkou
ahoj tento kočiarik kupila sesternica pre syna a veru spokojná nebola, ked bol malý napapkaný vždy ked isla von malinký sa dovrackal pretože má tvrdé kolieska a drobec v kočiku cítil každý kamen a jamu nakolko kolesa su tvrde plastove, a ked som išla snim von ja a napr. po betonovom chodniku tak sa trepotak ako keby bolo zemetrasenie. Kočiarik je sice pekný ale nie všetko pekne musi byt aj prakticke. Ja som mala pri cerke X lander je to podobný typ kociara vyzorovo ale ten mal nafukovacie kolesa a problem sme nemali ani s hlbokým ani zo športovým ja osobne by som nepozerala nejako extra na krasu ale skor na pohodlie pre babetko nakolko v kočiku bude travit dost casu na vasom mieste by som si kupu kocika este dobre zvažila
svagrina mala plastove take zo strieborným a urcite neboli nafukovacie predchvilov snov telefonovala aby som sa nahodov nemylila a nie nemylila som sa boli plastove
v trnave a brala ho priamo z predajne bolo tam takých viac ale v iných farebných prevedeniach a všetky mali kolesa rovnake ja som bola snov ked ho kupovala a s plastovymi kolesami ich vidim u nas voziť veľmi vela už je tovto značkov dost presýtený trh má ho každá 5 mamička mi sme kupovali pred 6 mes. a teraz je už taký obkukaný ja osobne mám rada niečo nove a pekne nie take čo ma každa druha
@zuzana72 bol to kočík tako captiva, lebo oni nepoužívajú plastové kolesa iba nafukovacie
@zuzana72 kde ho kupovala ? lebo je to záhadné
už som pisala kde bol kúpený
@zuzana72 prepáč nevšimla som si, captivu na plastových kolesách vyrábajú iba pre ukrajincov a to kvôli cene, my sme ešte nikdy nemali žiadný kočík od firmy TAKO na plastových kolesách
Ahojte dakujem za rady ja som tiez citala ze kolesa su nafukovacie. Kocik sa mi paci aj vzhladom ale chcem aby aj babo bolo spokojne 🙂
Ja tento kočík mám a som s ním veľmi spokojná. Kolieska sú nafukovacie, ovládanie kočíka je jednoduché aj len jednou rukou. Nákupný košík je dosť veľký a aj výškovo je kočík super. Takže ja určite odporúčam 🙂 A čo sa týka skladania, jednoducho sa skladá a v kufri auta nezaberie veľa miesta.
čawteee kočky :D no my sme si dnes takeho tatoša kupili,, dufam ze bude dobry :D ,, kupili sme ho z polska,,3 kombinacia za 330 e,,, a kolko was vysiel? my mame sivo-tyrkysovy :D
ahoj my mame cokoladovo-bezovy a vysiel 350€ je krasny uz cakame len na maleho 🙂
Pred tyzdnom som pomahala jednej mamicke ho vyniest po schodoch, tak to bola strasna vaha. A to tam mala novorodenca v letnom obleceni. Neviem si to predstavit s polrocnym cvalikom vo fusaku.
@mimisk Presne tak,ten kočík má nafukovacie kolesá,ja mám tiež nan zálusk
Ja by som chcela ten v zelenom, tiež som ho kukala v obchode a páči sa mi, mám zlé skusenosti s Quinny buzom takže tento bude pre druhé dufam pohodlnejší..
ahojte, kocik je super, vysoky a priestranny, ako vanicka tak aj sportova cast. my byvame pri lese takze nafukovacie kolieska super. " hyngame sa" 🙂 len sme mali uz asi 5 krat defekt... vsekto ma svoje za a proti. ale celkovo myslim ze za relativne nizku cenu (lebo niektore kociky su fakt take drahe....) je to dobry dobry kocik.
Nikto nic?