Ahojte, chcem si kúpiť tento kočík, len nepoznám nikoho, kto by ho mal, keby ste vedeli niečo o nom napisat tak budem len rada
aj ja ho mám v pláne kúpiť, lenže nie som si istá či je dosť veľká vanička. A neviete náhodou, či sa dá kúpiť aj na Slovensku? Rada by som ho videla pred kúpou.
Tiež sa mi páči. Rozmýšľam nad červeným, len ešte nemám isté, že to bude dievčatko. Má ho tu kamarátka. Určite je jeden z najväčších na trhu. Je dosť vysoký, má nafukovacie kolesá a ako jeden z mála sa dá húpať. Pri prvých dvoch deťoch som mala Demu a bola som s ňou veľmi spokojná. Rozmerovo je veľmi podobný tomuto, ale to je už 10 rokov a tento je s tou chrómovou konštrukciou veľmi elegantný. Na športovo je trochu zvláštny. Športovú časť som videla len na obrázkoch. Objednávala ho z Košíc a s dopravou kuriérom vyšiel 260 Eur, čo je super cena.
ahojte mamicky alebo buduce mamicky..🙂 tiez si chcem kupit tento kociarik a videla som ho uz aj nazivo mam ho aj odskusany myslim len tak hojdanie a premienanie casti kocika...pytate sa ci je vanicka dost velka...je urcite velka je vecia ako v tych kociarikoch co su teraz moderne mam na mysli tie z jednym kolieskom alebo aj so styrma ale tie co sa vytacaju ved ma chpete nie?..🙂 proste je to typ kociarika ake byvali kedysi a tie boli dost velke a hlboke..🙂 dzkajte sa
Dnes som videla tento kočík v Dunajskej Strede v Maxe.Veľmi sa mi páčil,vanička je dosť veľká,autosedačka je do 13 kg len športovú časť som nepozrela.A ľahko sa sním dá manipulovať.
Ja ho mam a som s nim najviac spokojna.... sportova cast je super tiez da sa prehadzovat, aby dieta pozeralo tvarou aj chrbtom k rukoväti....
ak by mal niekto zaujem predam ho my uz ho nepouzivame... 🙂
Ahoj, ja ho síce nemám, ale chcem si ho kúpiť, je nádherný a príde mi veľmi praktický 🙂