Mame peg perego zelenej farby a v poslednych dnoch sa neviem zbavit musiek a vselijakych chrobacikov na kociku,pocula som,ze ked ho komplet operiem,tak by to malo prestat,co pochybujem.Budem rada,ak ma niekto skusenost,dakujem.
chicco - odpudzovac musiek a ostatneho hmyzu - udajne velmi ucinne
zelena, najma jasna pritahuje hmyz. Kupila som jablkovo zelene tricko dietatu a je sama cierna bodka vonku, posiaty je zakazdym muskami. Otras. Kocik v tejto farbe by som nekupovala veru. Ale to clovek dopredu nejak neodhadne alebo si to neuvedomi. Uz len jedine kocik vybavit zakazdym sietkou. Pranie to nespravi.
My sme mali oranžovo-čierny a tiež vkuse samé mušky. Istila to sieťka. Vnútro bolo sivé, takže nadarmo by som dala inú podložku. Keď sme dali športiak už tak nepriťahoval mušky, tam bolo, ale viac čiernej.
ahoj, ja mam jasnozeleny golfac a ano su na nom stale musky na bude zvrchu. Kym bol drobec malinky, vozili sme sa v oranzovo sedom, davala som sietku ale myslim, ze tam to nebolo take kriticke.
A opratie podla mna nepomoze, nas kocik uz sme zo dvakrat prali a musky su stale. A tiez ked som mu dala tricko kriklavo zelene, tak bolo sama muska. Takze uz naozaj len ten odpudzovac alebo prekryt inou farbou ak ti to vadi.
my sme mali oranzovy, cerveny a teraz mame zeleny a na vsetkych boli musky, pokial boli malicky pouzivali sme sietku, potom uz nic, mna to sice rozculovalo ale detom to nejako zasadne nevadilo
ak je ostro- zelený, tak určite...ostré a jasné farby priťahujú mušky a chrobáčiky jedna radosť...🙂...ja som mala žlté cyklotričko (bolo drahé ako fras) a musela som ho založiť až na dno skrine, lebo nepomáhal ani repelent 😅 ...pomôže asi len nejaká sieťka a možno aj ten odpudzovač hmyzu...treba skúsiť, lebo na pranie by som sa príliš nespoliehala (mali sme sýto oranžový golfáč😀...poťah bol praný veľa krát a mušky nás otravovali stále😉...)
my máme zelený, ale tmavšiu zelenú a mušky nás neotravuju. pokiaľ je farba výrazná tak to priťahuje mušky a obyčajné opranie tomu nezabráni.
no skor zlta a oranzova pritahuju hmyz...
Mám, priťahuje hmyz, neriešim, mušky zmetiem dole, idem dalej 🙂 🙂 🙂
mam bielocierny a pritahuje hmyz, lebo to je kozenka a oni sa chcu zohrievat :D
to nemusí byť farbou.trebars vôňou.a už vôbec nie značkou peg perego 😉
ja mam chicco jasne zelenej farby a ziadne musky som nikdy nemala. farbou to nebude urcite. aj kamaratka ma inu znacku a tu istu farbu a tiez nema musky 🙂
my sme mali sivo-oranzovy kocik a teraz este sytejsi oranzovy a musky sa vyskytuju tiez 🙂 musky idu vseobecne na jasne farby🙂
s tym opranim nic nevyriesis... ja som prala(lebo som musela) a musky su vlete stale🙂
mali sme jasno zeleny a boli dni, ked som vozila vsetky muchy zo sidliska. ale nebolo to vzdy. niektore dni som nemala ani muchu. neviem cim to bolo, mozno pocasim.
my mame zeleny ale napamatam zeby sme mali musky na nom sietku som asi nikdy nepouzila
Ja mam taky dost vyrazny zeleny a ked idem na prechadzku, tak nadomnou ide roj musiek 🙂 Ja som ho zvonka (len striesku) doma postriekala repelentom - takym normalnym pre dospelych, nechala som to vyvetrat a pri dalsej prechadzke uz som s tym mala pokoj.
mala som 3 kočiare zelenej farby (aj PP) a žiadne mušky sme na nich nikdy nemali...
my máme zelený peg-perego GT3 a žiadne nálety mušiek som nezaznamenala 😉
my sme mali oranzovy a to boli naozaj nalety... 😝
nepritahuje🙂
kocik mame oranzovy taky vyraznejsi a strasne na to musky lietaju...az niekedy sa citim trapne 😀 a dostali sme take vozitko...no ne v takej skoro kriklavej zelenej??? kokso a zas to iste...sama muska ☹
my sme mali svetlucko zeleny a veeeelmi lakal musky hlavne tie malicke
mame vojenský zelený, nepriťahuje hmyz kvôli farbe, nemusíš sa báť.
jasné,samá muška 😵
bledozelený určite áno...vlastná skúsenosť
ja mam limetkovo zeleny, a obcas tam je muska ale nemam pocit ze by nejak vyrazne nanho sadali 😉
kocik nie ale deka co v nom pouzivam strasne
my mame kriklavo zeleny a musky boli ale ony nebudu stale, to je take obdobie chvilku a potom prestane, najhorsie je to pred dazdom, tiez sme pouzivali sietku ale napad s repelentom sa mi tiez pozdava
@katulka74 - navrhujem podlozku do kocika a potah na striesku na leto - samozrejme v inej farbe :( Ono zlta a svetlo zelena je pre nich ako magnet... mozes dat dietatu aj sietku, ale to vyzera este horsie.