ahojte, zvažujem kúpu, nemáte ho náhodou?
aj ja by som ho kúpila, ale som vysoká, neviem či nieje nízky, a aké sú kolieska atď...neviete poradiť 😖 ?
Ahoj, kamoška ho má a chváli do nebies, najlepší golfáč aký kedy mala a ona tých kočov vyskúšala hodne..... Je ľahulinký a skladný a maĺá jej v ňom v pohode aj zaspinká. Teraz cez zimu ho používa len v meste, mimo používa stokke. A v skutočnosti je tá farba oveľa lepšia ako na obrázku.
Má potom kontakt na niekoho kto ich predáva za oveľa lepšiu cenu ako v obchode aj ona tam kúpila a aj ja ho chcem kúpiť, ale malá musí troška podrásť..... 🙂 😉 ona má Retro to je fakt krásna farba....
Ja ho mam,ale vo farbe retro. kociarik je vhodny aj pre vyssie postavy. Som s nim spokojna,sice teraz som ho "zazimovala" 🙂 ,tak ani neviem aky je do snehu. lebo fusak som sice kupila ED ,ale v inej farbe ako retro. . tak pouzivam do ineho kocika. ale mozem odporucit,dokupila som aj podlozku ED a je uplne makkunka.a malinky je spokojny.
ahoj presne nad tymto golfacom rozmyslam a na tejto stranke je super cena http://www.bambini.sk/sk/8300/28/elodie-details...
ahojte, mozete niekto kto mate tento kocik napisat Vase prakticke skusenosti v tomto pocasi ao je teraz - sneh a zly teren - da sa ci radsej nie? dakujem...
RETRO!!! Chcem ho!!!!
Ahojte, no ja som ho dnes objednala. A jedna kočka sem písala, že sú zle ovládateľné kolieska, že ho ide reklamovať. Skoro som odpadla, tu som sa zase trochu ukľudnila 🙂. Máte ho niekto? Ste spokojní?
baby,ja mam cierny,v zaruke,pouzivany malo,predam a dam k nemu aj vlozku,ta je makkucka a bodkovana,piste ip 😀
@kajakaja77 ahoj, proisim ta vedela by si ziskat od kamosky ten kontakt co si spominala?
ahojte,kto mate tento kocik,ako vam idu kolieska? Kupila som si pouzity retro a strasne tazko idu kolieska a to som novy cierny skusala v obchode a ten siel bez problemov. Mate nejaku radu,co s tymi kolieskami,ako ich rozchodit?
Ahojte.My sme dnes tiež kúpili Elodie ten modry s kvietkami strašne sa mu teším lebo som bola zbláznená do neho ,len už som mala tolko kočíkov že už som sa bála aj na hlas vysloviť kolko stojí.Ale nakoniec sme ho kupili tu cez koníka v perfektnom stave. Len jednu chybičku má alebo ja tomu nechápem ako to je s tymi popruhmi cez ramienka, oni sú fakt také krátke???ved to je uplne nalepene na tej buginke ja cez to malej ani ručičku neprepchám nie to ešte zapnut a vyzerá že už sú uplne povolené. Ja som to aj rozobrala a mne to príde že tá čierna páska ten popruh je strašne krátky aké máte skúsenosti???všetci to tak máte?asi taam dám dorobiť niečo...pretože malu to v bodinku neobtiahne nieto v zime v bunde...dakujem za rady 😉 😉
@hanka21 Ahoj ja mam tiez tento kocik a mam tam normalne zapinanie,tusim je aj nastavitelne.Najvacsia nevyhoda tohto kocika je,ze ked polohujete do lahu tak sa nedostanete do kosika dole..ani nahodou 😒 tento kociar je skor modny doplnok podla mna..aspon sudiac podla kvality..uvidim po dlhsom uzivani,tiez som skusila vela kocikov som zvyknuta na lepsie ovladanie.
@diniro je vhodny aj pre vysoke postavy.
Vie mi nejaka mamicka povedat, ci sa oplati tento kocik, alebo je to fakt iba modny doplnok, lebo vyzera dobre a aj prakticky. dakujem
ahoj, ja ho mam a som s nim maximalne spokojna🙂 je podla mna perfektny 😅 je priestranny a aj dost vysoky 🙂ta strieska je uzasna, dieta krasne zatieni 🙂 ja ho sice teraz cez zimu nepouzivam, myslim na von, ale skusala som donho aj fusak ED a myslim si, ze sa da v pohode vyuzit aj na zimu 🙂 v kazdom pripade ja som kupu urcite neolutovala a mozem ho len odporucit 🙂
Dobry vecer nepredava ho niekdo za rozumnu cenu?dakujem
ahojte mamicky, prosim vas, tie popruhy su naozaj take kratke ako tu spomina jedna mamicka alebo je to v pohode a normal?predpokladam ze malu aj tak do popruhov za taky polrok nedostanem 🙂 teraz ma 1,5r. zvazujem kupu uz tyzden a uz mi z toho sibe 🙂 malo fotiek a vobec nikoho som s nim ani vonku nevidela, haluz.
Ahojte kocky, ja mam cierny bodkovany z cervenym vnutrom na strieske....je to krasny golfac. Hlavne ta maxi strieska je paradna. Velmi malo som ho pouzivala (moja dcera nebola kociarovy typ 🙂), takze je skoro ako novy. Kto by mal zaujem, poslem foto. Ja som vysoka 175 a k mojej vyske bol uplne v pohode. Zarucene s nim clovek puta pozornost 🙂
Mia na predaj len trojmesačný Elodie bodka ka niekto nahodou , zvlašt som aj bodkavu vybavu dokupovala ale nie orig 🙂 prikladam univerzalnu plaštenku
Nemate niekto este na predaj tento kocik? Alebo aspon skusenosti s odstupom casu? Dakujem
ahojte. chcela by som sa aj ja opytat aky mate v sucasnosti nazor a skusenosti s tymto kocikom?? chcem ho kupit na dovolenku.. dobre sa mi tam maly vyspinka? a co tie popruhy.. som zvedava, vobec nikoho nepoznam kto by ho mal..
Ahojte baby chcela by som ho kupit velmi sa mi páčia ... Malinky mal teraz 2 roky chcem sa Vas spytat ci bude mat v ňom este dost miesta ked ideme niekam na cely den ze si zdriemne?? Diky 🙂
ahojte. ja mam tento: http://elodiedetails.com/shop/strollers/stockho...
Tiez som vahala, ci si ho mam kupit, lebo som nenasla vela recenzii a ani som si ho nemohla osobne vyskusat, ale riskla som 🙂 Zatial teda nebanujem, som spokojna. Kocik je dost velky, lahko sa sklada, strieska je super. Predne kolieska trosku hrkaju, ale nie je to nic, co by mi az tak vadilo pri kocikovani. Dcerka ma 1,5roka, je utlejsej postavy a ma tam este dost miesta. Myslim, ze aj vacsie dieta sa tam vpohode zmesti. Velmi lahko sa ovlada a tie popruhy su podla mna uplne normalne, daju sa dobre nastavit. Mam ku kociku aj madlo, da sa dokupit. Akurat este dokupim aj podlozku do kocika, pre vacsie pohodlie. Mala spi najradsej v postielke, cize neviem posudit, ako sa v nom spi. Kazdopadne, ked ho dam do uplneho lahu, tak ma z toho srandu a najviac sa jej paci to okienko na strieske. Celkovo odporucam tento kocik. Je stylovy a podla mna aj prakticky.
Ahoj.....ja som objednala bodkovany.....chcem ho na leto a na cestovanie...kamoska ma čierny a chváli. ....
Ahojte , nepredava niekto tento kocik 🙂 ? Dakujem
Ahojte, ak by niekto predaval ED kocik, napiste mi prosim IP 😉 vdaka
Ahojte, ak niekto ma na predaj elodie, piste IP... a este otazka - ako sa sprava cierny v lete? neuvari sa v nom babatko?
ahojte aj ja ho chcem na dovolenku, ak niekto predava v top stave piste prosim IP.dakujem
úplne geniálne krásny kočík 🙂 ... ktovie či nie je drahý http://akoapreco.com/ako-vybrat-kocik/
to je aky ten retro?
aj ja chcem tento kocik, ale nikde v meste som s nim nikoho nevidela, co mi je trosku divne. neverim ze sa nikomu nepaci 🙂