Ahojte mamičky, máte niektorá kočík Caretero Alfa? Vzhľadovo sa mi páči ale zaujímalo by ma či je aj dobrý. Hľadám nejaký golfáčik nakoľko dosť cestujem a ťahať veľký kočík je nepraktické. Al nie tento viete mi poradiť nejaký šikovný a nie moc drahý? Ďakujem🙂
aj my by sme ho chceli kupit, no ako vidim, nikto neraguje 😀 kupili ste ho nakoniec?
Kočík Alfa máme na predajni a ponúkame ho aj cez e-shop: http://www.babyobchodik.sk/babyobchodik/eshop/1...
dobre sa predáva, nakoľko je lacný, zaberie minimum miesta. Ideálny na cestovanie a rýchle presuny, napr. do škôlky. Nie je na dlhé kočíkovanie pre už väčšie dieťa, nemalo by moc pohodlia, lebo ma menšiu sedaciu časť. V zelenej a fialovej farbe máme skladom, tak v prípade záujmu má môžte kontaktovať, vieme sa dohodnúť na cene a rýchlom dodaní.
@majka0902 aky je rozdiel medzi caretero alfa,gringo a spacer?Ake su kolieska na nich?Dakujem
Ahojte.my ho mame tiez som ho kupovala koli cestovaniu,na bezne pouzitie asi nieje ale na semtam,ked bude vacsia mala tak aj na bezne ale teraz my este pride taka zle ulozena v kociary.lahko sa sklada je lahucky..na zimu urcite nieje kedze je malo priestorovy...
kupili ste si ho nakoniec ci nie aj mne sa paci a neviem ci je dobry?