Tak takéto niečo mať by bolo super 🙂 🙂 🙂
hmm na pár "profi" fotiek super ale že by som s tým fungovala dennodenne si neviem predstaviť ani v meste ani na dedine.
@prasiatko30
to neni auto do auta..to je auto do soukrome zahradky...mrkni na pozadi 😉 😀
len aby sme cestou nemali defekt s takym farom 😉 😅
haha🙂🙂
@irriss no jo do downton abbey 😀
akože fajn, len chýba mi k tomu už len tá rozľahlá záhrada 😀
ale tak, keby sme to kúpili, tak snáď k tomu ako doplnok zaobstaráme aj tú záhradu 😀 😉
bože toto musim poslat svojmu mužovi, myslím že jeho záujem o kočíky sa týmto obrázkom rapídne zvýši 😀
HA HA HA . radšej tú záhradu a dom.........: 😵 😵 😵
@prasiatko30 možno sa dá pripojiť ako vlečka 😀
@irriss blázniš 😲 😅 kočíkoauto 😀
a da sa to aj kupit? 😕
kriste ale zas sa tu musí riešiť aké to je hrozné predvádzanie sa...už sa na nič neviete pozrieť ako na zaujímavý obrázok ale hneď treba riešiť praktickosť a využiteľnosť? ženy zas nebuďme také vážne... 😉
parada 🙂 predpokladam ze to ma aj pohon, uz aby panicka nemusela ani tlacit 😀
zaujimala by ma cena 😉
@janulka_ko tak to teda pochybujem že má pohon 😀 náhodou by to hodilo rýchlosť 4 a viem si predstaviť ako za ním utekáš 😀
@roxy presne toto je na "konovi" strasne, ze sa tu vsetko berie tak upato .... mne sa paci a aj s pohonom aj bez aj so zahradou aj bez ............ proste kuknem, mrknem, potrha mi kutikom ust a dobre, ide sa dalej ...... nazor moze mat kazdy svoj, ale zas netreba si to hadam hadzat ............ ci???
@davita mne sa tiež pači, super hračka pre zazobanu paničku 😀 kebyže nemam kde prachy pchať, prečo nie 😉
@kristy73 nechcela by som 🙂
@kristy73 asi som zvlastna ale takto na prvy pohlad na tom nevidim nic suprove - prilis velke nasackovat to do auta asi tiez nie je bohvieco