Máme prejsť z hlbokého kočíka na športový?

juicy22
6. dec 2012

Moj maly ma prave teraz 5 mesiacov, este je v hlbokom kociku. Vacsinou sa po pol roku uz zacina pouzivat sportovy. On bude mat pol roka na buduci mesiac. Ale mne zas vravia ze v zime je lepsie ho nechat v hlbokom kocari a nedavat ho este do sportoveho, ze v hlbokom je aj teplejsie a tak.. Tak mi poradte co spravit? Ako ste to robili vy ak malo vase babo tiez polroka v zimnych mesiacoch? Ako ste ho babusili do sportoveho?

monikkak
6. dec 2012

@juicy22 ja malu necham este v hlbokom tam je predsa teplejsie sportovu si nechame na leto...

mysiatko
6. dec 2012

ja som moju bambulu mala v hlbokom do 9 mesiacov, nemas sa kam ponahlat...dala som ju do sportaku az od aprila...moja ale v kociku len spala, ked sa zobudila uz v nom nechcela byt

aliza
6. dec 2012

my sme hlboky nikdy nemali, maly sa narodil v septembri a prezili sme v zdravi 😝. Ako co by sa dietatku malo stat, ak ho das do sportiaku? A babusit? ved fusak a nanoznik, presne takisto, ako do hlbokeho 😕.

sksko
6. dec 2012

nechaj hlboky tak dlho ako ti bude vyhovovat.... ak ti nevyhovuje.prejdi na sportovy... nie je ziadne pravidlo do kedy by mal byt hlboky 🙂

alka221
6. dec 2012

@aliza moj sa narodil v auguste,a v zime bol v sportovom, ved normalne,daj fusak deka a ides.. a zase zeny, uvedomte sa,ze nie sme na sibiri 😉

aliza
6. dec 2012

@alka221 ved presne a inak nerozumiem takymto otazkam 😕

alka221
6. dec 2012

@aliza ja tiez niektorym nie 😉 vitaj v realite, aneb na konikovi 😀

angel31
6. dec 2012

to zas mi prechadzame z hlbokeho kocika na sportovy😀

majka99999
6. dec 2012

@juicy22 My sme akurat dnes presli na sportak, lebo sa mi proste maly do vanicky nezmesti a aj tak ju musel mat polohovanu, aby videl von. Myslim, ze kym sa ti tam mala vojde, tak v pohode, ked sa ti da polohovat. Nasa vanicka sice ma 80 cm, ale maly je dlha spageta, tak uz mu hlava pretrcala z toho napolohovaneho dna. 🙂 Rano bolo pod nulou a v pohode to prezil vonku, fusak, overal a sli sme. Nedala som ani nanoznik, lebo nefukalo.

ivani
6. dec 2012

ja mam maleho este stale v hlbokom a bude tam pokial sa zmesti. a to ma 6 mesiacov a 1 tyzden 🙂 je mi pohodlne mat ho v hlbokej vani, este aj tak nesedi a ani sediet nechce, nervaci ked ho posadim. pokial sa ti este zmesti do hlbokej vani tak ho tam maj. sportak a golfac si este uzijes🙂

tinka9000
6. dec 2012

závisí od dieťaťa, moja vo voničke nechcela byť, revala tam a nespala, od konca 4. mesiaca je v šporťáku, normálne leží, šporťáky sú teraz polohvateľné a pokiaľ tam môže ležať, tak pohoda, a tam je spokojná a chápe jedna radosť🙂 Veď máš aj tam striešku a nánožník, nie je to veľký rozdiel oproti vani. Keď ale natrepeš do vaničky fusak, aby dieťa hlavne nebolo veľmi stiesnené, to veľmi nemajú radi. Ale ako som písala, závisí od potrieb každého dieťaťa..

adkasmolka
6. dec 2012

maly isiel do sportaku, ked mal 5.mesiacov. Jednak bol strasny tucniacik a ked zaspal musela mat ruky dorovna rozpazene, akonahle ich nemal (kedze mu vanicka uz bola na sirku mala) tak reval. Takze som presla na sportak, kde mu bolo super a jeho uz zaujimal okolity svet. Z vanicky nevidel nic, len mna a nebo. Ale ja mam taky sportak, ze sa mi da dat dolezata - takze super 🙂 a babusenie?? pekne dieta do overalu,do fusaku a ked bude -10°C tak na fusak deku popr. este prsiplast ak bude viat vietor. Treba otuzovat a nie davat 300 vrstiev.

vonicka
6. dec 2012

Ja neviem, ale co tak si to urobit podla svojho. Otazky, kde matky hladaju pomoc, su pochopitelne, ale preco by ti cudzie zeny mali hovorit, ci mas alebo nemas dat svoje 5 mesacne dieta do sportaku. Kto z nich pozna tvoje dieta? Ked ti vsetky napisu ano daj, tak ho das a ked napisu nie nedaj, tak ho nedas, ci ako? Nechapem, co vlastne chces poradit. Nevies sa sama rozhodovat?

anjelicek26
6. dec 2012

@aliza - xixi moja neporovnavaj anglicku zimu a taku na Orave 🙂 Sneh, vetrisko a tuhy mraz... vanicka ma svoje opodstatnenie 🙂

georgia333
6. dec 2012

@juicy22 kým sám nesedí tak radšej vaničku,

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vulka
6. dec 2012

@juicy22 V hlbokom od septembra do júna.

seba1
6. dec 2012

@juicy22 kým sa ti zmestí, zostaň pri hlbokom.

aliza
6. dec 2012

@anjelicek26 moja, dceru som mala na SK a vanicku tiez nemala a prezila v zdravi 😀.

anjelicek26
6. dec 2012

@aliza - vazne? Ktory mesiac sa narodila 😕 Saska bola vo vanicke jun-marec 😅 😅

aliza
6. dec 2012

@anjelicek26 koniec aprila, cize v zime uz bola aj tak velka na vanicku, to som trochu prestrelila 😀 sorry 😔 , ale tak vy ste boli este dlhsie, ako tak pozeram.

anjelicek26
6. dec 2012

@aliza - jj cisto z praktickeho hladiska, chodili sme 2x do tyzdna na baby plavanie a 1x do tyzdna na detsku masaz, bolo to idealne ju potom poriadne zababusit. Mali sme to vsetko pesi blizko, takze fakt kocik a nie auto..

aliza
6. dec 2012

@anjelicek26 no ja som pri malej chodila len pesi, to boli hodiny stravene vonku, ...v zime tiez, dokonca tu prvu zimu bolo sj vyse - 10 a dcera krasne spala v sportiaku s fusakom a nanoznikom a ja sa zohrievala vo vchode panelaka 😀. A nebola vobec chora. Cize nie je rozdiel vanicka a sportiak, co sa zdravia dietata tyka, co sa vlastne zakladatelka temy pytala.

ivanka.7
7. dec 2012

@juicy22 ak nema problem s vanickou, tak ho pokojne nechaj vo vanicke. Co sa tyka zimy, je to jedno, obliect ho vies do vanicky aj do sportaku. Otazkou je, dokedy vo vanicke bud spokojny. Mne mala vanicku bojkotovala v podstate od prveho mesiaca, prechadzky koncili vacsinou jej placom a mojim vynervovanim, takze "vanickovu" fazu stravila viac-menej v satke a nosici a kociku prichadza na chut az od toho polroka a cosi, co som ju dala do sportaku, ked sa uz sama posadila.