MamaKiddies Charlie - kočíky so skladacou vaničkou

canis_lupus
24. máj 2023

Ahojte, náhodou nejaké recenzie na kočík MamaKiddies Charlie? Kamoška mi poslala link, že má malé auto a potrebuje nejaký fakt skladný kočík. Tento má vaničku, ktorá sa dá zložiť na polovicu (na foto dole) a zároveň sa potom vanička prerobí na športovú časť. Podľa mňa tá športová bude maličká, keď je prerobená z vaničky, čo nemá ani 80 cm, nemáte niekto reálnu skúsenosť, alebo ste ho aspoň u niekoho nevideli, ako vyzerá? 😀
A ja som prvýkrát v živote videla vaničku, čo sa dá takto na polovicu a do placky zložiť, má to ešte nejaký iný kočík? Ideálne nech sa dá kúpiť lacno na bazári, lebo by som ho brala len ako čisto cestovný, na bežné použitie budem mať iný 🤭

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
canis_lupus
autor
24. máj 2023

@mamula20 a tá športová časť je dostatočne dlhá, keď je vyrobená z vaničky? Do akého veku/cm sa tam asi dieťa vojde? Dá sa dať do úplného ľahu?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanka2612
24. máj 2023

@canis_lupus ahoj, ten kočík bol za tú cenu naozaj super, fakt bomba, no ako vravíš, mala nemala ani rok a bol jej malý, keďže tá "športová časť" bola proste krátka. Tak som ho predala a kúpila športový už iba. Ale ak chce potom kamoška riešiť už len samostatný športiak, tak za tie peniaze je to super kvalita. Malá som ale mamakiddies Berry Fox

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanka2612
24. máj 2023

@mamula20 hej, tak som to aj ja spravila, nechcela som dávať veľa peňazí za kočík, keďže už som sa pri staršom poučila, že tie trojkombi sú veľké, ťažké, neskladne 😂

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
canis_lupus
autor
24. máj 2023

@mamula20
@stanka2612 ďakujem ☺️ Ja som si kúpila čisto hlboký z bazáru za 50€, veľký poľský tank, lebo dieťa bude októbrové a bývame v Tatrách, kde nám občas ani sneh neodhrabú, tak aby tam celú zimu vydržalo a potom si kúpim nejaký skladný šporťák. No vaničku sme do auta ledva narvali a bývame mimo mesta, tak asi budem musieť dokúpiť nejaký malý skladný na presuny.