Baby potrebujem radu.mam doma momentalne tieto dva kociare: jane slalom pro 2008 a coletto austin3.musim sa koli miestu jedneho vzdat.pre ktory by ste sa rozhodli si nechat?mam 11 mesacne babo.som bezradnaaaa oba su super ☹
urcite janecko si nechaj..
neviem, ci sa tu najde mama, ktora ma (mala) tieto dva doma a objektivne to zhodnoti... ty poznas plusy aj minusy obidvoch... ja hlasujem za Jane (mam doma Nomad)
na milion percent Jane
urcite jane. uz len ked si pozriem tu opierku noziciek tak je rozhodnute, zachvilku drobec povyrastie a opierku ktoru ma austin mu bude na nozickach mala a nepohodlna skrz tu oblu tycku aj co sa tyka lezania (viem o com hovorim kedze ja som mala rovnaky typ opierky noziciek a v 14tich mesiacoch som kupovala novy kocik). u jane mu pri nozickach nic nezavadzia
Ja by som si nechala jane.
Ja by som si nechala Jane, ten druhý má suseda a je ti riadne hebedo.
Ja mam jane slalom, a je sice super, ale je to tazke hovadko ktore zabera napr v kufri auta dooost miesta.. nepoznam ten druhy, ale vyzera aspon na pohlad skladnejsi a lahsi. zalezi na tom co potrebujes, ako sa v nich citi tvoje dieta.. ja kvoli tomu ze je ten jane taky tazky musim kupit jeden lahky golfac na leto.
nakoniec si aj tak na leto kúpiš niečo ľahké,ale zatiaľ jane 😎
Som rád, že Jané vyhráva 🙂) V každom prípade, ako športový je Jane mimoriadne veľký a pohodlný pre dieťa. Bola by škoda sa ho teraz zbaviť.
nechaj si JANE slalom