Baby, poradte, aky kocik kupit? Golfac, sportovy...? Dcerka ma zajtra pol roka , takze na jaro chceme uz vyrazat do mesta (som s dediny) na prechadzky, nakupy.... Mam klasicky kocik, da sa poskladat aj na sportovy, ale je taky mohutny, tazky. Vhodny tak na toto obdobie.
@besanel Ale aky? Poradte model za rozumnu cenu 😀
my máme peg perego si,som s ním veľmi spokojná..ale nemá veľmi atraktívny design..len malá bude ešte v takom kočíku trošku stratená takže jej bude treba asi aj vložka do kočíka..ja keď som chcela nový kočík tak som vždy poškulovala po kočíkoch vonku a ak sa mi nejaký páčil tak som si zistila či by mi vyhovoval aj cenovo aj obsahom..ale na dedine máte už asi všetky kočíky okukané 😉
ja by som kupila sportak. 😀
pri takom malom dietati sa hodi otocna sedacka a lepsie pruzenie kolies. 🙂
model zavisi od ceny, ktoru si ochotna investovat. 😉
@horalka901 my máme fortunu-klasickú buginu, kúpila som ju tiež ked mal malý pol roka a odvtedy ju využívame až doteraz. Je dosť velká aj pre 3-ročné dieťa, ale nie je pritom obrovská /mohutná/ ako klasické trojkombinácie ani ťažká neni a v pohode vleze do auta či už na predné sedadlo alebo do kufra. viem že ju má vela ludí v okolí a čo poznám tak sú všetci spokojní. a mne sa teda aj dizajnovo velmi páčia tieto kočíky, majú krásne farebné kombinácie
@horalka901 ja by som uz tiez volila golfac, ved ako pises, sportak mate, ten si nechaj na teren na dedine a do mesta ti uplne staci golfac...neviem, co je pre teba rozumna cena, ale ja som zalubena do nuna pepp 🙂 a aj som s nim veelmi spokojna
Jaj, no mne sa paci tento http://www.babytip.sk/kociky-a-prislusenstvo/go...
Mne mala sedi pekne uz teraz, aj sa hrabe na nohy, tak som myslela, ze na jaro a potom v lete by bol idealny. Ked tak este nejaku tu vlozku by som dokupila do toho a potom by mi vydrzal aj na tie 2-3 roky.
@kristiii Posli mi odkaz na nejaky obrazok, co to mas za kocik. Dakujem 🙂
ja by som volila podla toho ci si nechas este ten stary kocik. Lebo este na buducu zimu budes kocik potrebovat. Buginy do snehu moc nie su. Ak si nechas stary a tento bude na nakupy a cez leto tak buginu. Ak predas stary tak radsej sportiak ale taky lahky a kedze si z dediny tak aby aj v snehu a v terene siel ok.
ako buginu by som kupila nuna peep , britax verve. gesslein swift, cosatto.
Ako sportak britax b agile, peg perego moove, ja si teraz kupujem mamas and papas luna.
http://www.slune-cz.cz/kocarek-babypoint-fortun... neviem či to nie je trošku novšie vydanie, ja som ho kupovala v r.2010 ale čo som v rýchlosti mrkla tak je to to isté len troška majú tuším inú potlač, na slovensku stojí stále kolo 100 eur
ja by som zvolila golfac - ale priestrannejsi a nie so zdvojenymi kolieskami. ja sa chystam kupit tento: je to baby luxe palermo red, stoji cca 100€, ak by si nechcela taky lacny, tak ma este aj "drahsiu" verziu a to peg perego si 🙂 vyzorovo su rovnake.
Baby, dakujem za rady. Budem volit ten golfac a stary kocik si necham aj na buducu zimu, je dost velky, da sa tam aj potom v pohode (a aj pre druhe mimco 😉 ) Len ste tda aky typ toho golfacu.... Nic v zlom, ale ten Nuna pepp mi zatial nepadol do oka...
@horalka901 hlavne nie plastove zdvojene kolieska, to je dost bieda. a hlavne co najdlhsiu chrbtovu opierku, u vela golfacov ju robia strasne kratku..
@kristiii Nooo, ten je pekny. Takze s nim si spokojna? Skusim ho lacnejsie zohnat v Cechach, kedze byvame na hraniciach. Paci sa mi.
najlepší je podľa mňa golfáč, v ktorom môže dieťa aj spať, to znamená, že sa dá sklopiť opierka. Ja si neviem vynachváliť taký kočiar, je to skladné, aj na cestovanie autobusom, vlakom, aj pre väčšie dieťa. Moja dcéra sa v ňom vozila aj ako 4,5 ročná, lebo keď sme na dovolenke, tak je lenivá chodiť, a tak si ju tak pekne posadíme, a chodíme kade-tade.
@horalka901 ak chceš golfáč tak ten čo pridala rora vypada fakt dobre, aj cena dobrá, tá nuna pepp sa napr.ani mne vobec nepáči, ale to už záleží od vkusu. Tento vypadá tiež v pohode aj pre väčšie dieťa
@horalka901 tak ja na tú fortunu nemožem povedať nič zlé narozdiel od trojkombinácie čo sme mali, nemala som s ňou jediný problém za 2,5 roka, a malý sa mi v nej ešte aj teraz v pohode vyspí keď je treba /v lete sa mi v ňom kočíkovala aj 6ročná suseda a zniesol 😕 / Aj tu na MK sú o ňom nejaké diskusie, tak možeš mrknúť
https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/ako-ste-spokojna-s-kocikom-babypoint-fortuna/ toto je asi zas iný ročník ale oni sú v podstate všetky rovnaké len každý rok trošku menia výzor
Ahoj, ja som kupila golfac, a nelutujem, je lahucky, super sa s nim cestuje.... tiez som mala hlboky ktory sa dal prehodit na sportovy, ale s tym golfacom sa to neda porovnat, hlaven ked potrebujes bahat po autobusoch a tak....🙂
@horalka901 Ja riešim ten istý problém, akurát už som kočiar kúpila minulý týždeň 😀 Zamilovala som sa do tohto - http://www.maderna.sk/katalog/product/13919/, ale našla som ho tu v bazári za 50eur, v modrej farbe, tak už je týždeň doma a neviem sa dočkať kedy bude teplo a kedy ho už konečne vybalím 🙂
@horalka901 zalezi od toho, ci (a kedy) planujes 2.dieta - ak ho samozrejme chces pouzivat aj pri druhom. Ja som si pri prvom kupila golfac, bola som max. spokojna, ale teraz, ked idem s obidvomi peso, neda sa aj soferovat aj drzat druhe dieta za ruku - takze v takomto pripade urcite radim sportovy - teda so spojenou ruckou.
Baby a na tento co hovorite? http://www.detsketuzby.sk/detsketuzby/eshop/1-1...
@horalka901 výzorovo je peknučký len som celkom nepochopila tie rozmery 105x34x46, píšu do 3-4 rokov ale nebude úzky? vieš keď si predstavíš naobliekané dietko, prípadne ešte fusak
@kristiii Tak na zimu by som nesla do mesta autobusom a netrajdala 😉 a po dedine si necham staru 3kombinaciu. Takze tento golfac by som mala len tak na to teple jaro/leto a teplu jesen.
@horalka901 Pripaden na dovolneky v lete
@horalka901 tak to hej, mňa len prekvapilo že píšu že je 3-4 rokov a na to sa mi zdá dosť úzky, keby sa tam chcelo napr.3ročné dietko uložiť k spánku, ja som pri výbere bugyne brala ohlad hlavne na pohodlie lebo som videla ako sa vtedy ked som ho kupovala moj 2 ročný synovec ledva zmestil do ich bugyne /neviem akú má švagriná značku ale bol proste uzunký a tak tá ležiaca-sediaca plocha bola pre mňa rozhodujúca/. Inak to som ti ešte chcela napísať, vieš ono to je asi najlepšie vidieť naživo a vyskúšať sa s ním aj prejsť v obchode lebo sú také veci čo by ťa nenapadlo že ťa može na kočíku vytáčať, napr. kamoška má takú buginu,ktorú keď som tlačila tak som jej furt šlapala na brzdu, išlo ma rozhodiť a ona sa mi rehotala /ona je maličká a jej to nevadilo/ ale jej manžel ho vraj tiež nechce tlačiť lebo by tú brzdu musel najprv urvať. to sú také prkotiny čo cez internet nezistíš
@kristiii Dobre vediet. Tak skusim sa niekde pomrknut po nejakom teda najprv, i ked neviem ako mi to vyde casovo, bo ja nesoferujem (soferak mam a chystam sa opat to skusit 😎 ) A priatel je casovo v praci vytazeny od rana do vecera i ked je sam sebe panom. Tak to budem musiet teda nejako poriesit. Ale dakujem za upozornenie.
@horalka901 hehe tak to sme na tom s vodičákom rovnako 🙂
@buggies nie je v tej cene tá nula naviac 😀 teda podla tých videí mi nepríde že by mal takú dlhú sedaciu časť že by sa tam oprelo 6r.dietko, no neviem, možno zvládne čo sa týka záťaže ale inak tomu moc neverím, možno také nejaké mrňavé,aj keď si teda nemyslím že zdravé 6.r dieťa treba voziť že? 🙂
ja by som zvolila golfáč..je ľahký,spratný a rýchlo rozložiteľný..