Ahojte, máte niekto skúsenosti s golfkami (najlepsie takymi co su okolo 100e -150e nove, napr. chicco) v náročnejšom mestskom teréne - vysoké obrubníky, ulice s veľkým prevýšením? Má to vôbec zmysel kupovať niečo také na leto (chcem kvôli lepšiemu nastupovaniu do mhd), alebo bude lepšie ostať v šporťáku s veľkými kolesami? Ďakujem za vaše skúsenosti.
@pepiminarik dakujem za odpoved, popozeram sa teda aj po peg-peregach a asi aj hauck pozrem ... ty si s nim jazdila v terene/hore kopcom?
.........................
Byvate niekto v meste kde su kopce? Ako kocikujete? Dakujem ...
ahoj. ja som "peregacka". Mala som kombinovany Pilko a bola som naozaj spokojna. takze ak chces z takejto cenovej relacie, priamo golfac, tak tie su lacnejsie http://www.kociky.sk/detske-kociare/sportovy-ko... Napokon som ho v dobrom stave aj predala a potom som musela riesit kocik znova 🙂 tak som si vybrala GT3 🙂. Potom to budem asi riesit podobne a dokupim nejaky z tychto lacnejsich golfackov aspon na take rychle sup sup do auta. To bolo prakticke hlavne ked sme isli nakupovat do velkych nakupnych centier alebo k rodicom na vikend. 🙂