Ahojte,
Viete mi prosim poradit, odkial ste kupovali madlo na kocik Nuna Pepp?
Ten 5-bodovy pas sa malej nepaci, takze potrebujem ku kociku dokupit madlo.
Vopred dakujem ;)
Petra
@qidko dakujem ;)
@petricka1984 ja som si dala urobiť na mieru aj s taskou na rucku kocika, z mobilu neviem pridať foto, môžem až neskor večer alebo ráno z pc😉
@alenah31 dakujem, si zlata ;)
Ahoj posielam linky na to madlo stálo nás cca 12 eur.
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=129283
http://www.facebook.com/pages/LILINKA-na-Sloven...
Dievčence mame tiez Nunu ale tu s madlom a je super a potrebujem poradit ako ho vytepovat. Dakujem
@anjeliknitra ja som ho cistila tým vodnym vysavacom😉 vždy ostal ako nový.
@alenah31 dakujem len taky musim zohnat
@anjeliknitra ja som si ho poziciavala od susedy, kamoske ho cistil človek co čisti sedacky a koberce.....stalo ju to 6€😊 takých firiem ci zivnostnikov je kopec.
@anjeliknitra ja som ho cely zvliekla a oprala v pracke. Striesku som vyprala vo vani a je ako novy.
Dobry den, hladam surne madlo na kocik nuna...linky co ste sem davali su neaktualne.....neviete o niekom inom??? Dakujem
@mirkaaa80 prosim ako sa da zvliecť ten potah? Dikicko
@kuklovasimona Skúšali ste to prať? Ako ste zvliekli potah? Ďakujem 😊
@minimakovka skusala som a v poho 🙂 da sa krasne odcvokovat
@kuklovasimona fakt? Mne to nejde cez striesku.... jedine kvoli tomu to neviem dať dole 😏
@minimakovka musi zienka musi
@kuklovasimona 🙈ja to fakt neviem dať dole🙈asi som nejake nemehlo... spodnú časť viem, ale tú vrchnú ... aspoň 3x som dnes už skúšala...za pripevnením striešky nevidím žiadny cvok na odopnutie... kde sa to dá prosím odopnúť ? Už som zúfalá 😫😰
@minimakovka ja uz nunu nemam predala som tak vam to nemam ani ako ukazat
@kuklovasimona aaaaach škoda 😔asi to teda očistím na kočíku.... vďaka 😊
@minimakovka Je to tvrdé ale ide to dole máš tam také cvoky
@kuklovasimona ved práveže tie cvoky su poriadne zasite a moje oci ich nevidia 🙈
Ahojte.Prosim,kde kúpim madlo na golfovy kočík Nuna?Ďakujem.
Ahoj skus skupinu Zhaname pre deticky alebo su skupiny ohladom kocikov tak pozri ci nenajdes aj tvoj typ