Maclaren XLR verzus Peg Perego Si Completo

katkakostkova
29. aug 2012

Poraďte ktorý, budem rada ak napisete výhody či nevýhody jedného aj druhého, dakujem 🙂

zuj
29. aug 2012

s maclaranom nemam skusenost, ale mam si-cko, nevyhodou je asi len to, ze nema spojene rucky pre lepsiu manipulaciu ale inak same plusy: stabilny, lahky, lahho sa sklada aj udrzuje (da sa prakticky cely oprat), velky a dobre dostupny kosik, preklapatelna strieska proti slnku (aj ked nie v uplnom lahu), ale nam to v lete na dovolenke posluzilo, ja som vyuzila aj drziak na flasu a v zime si mozes pre lahsiu manipulaciu zaaretovat predne kolieska, tak ci tak treba si urcite odskusat manipulaciu a skladanie kocika, kazdemu vyhovuje nieco ine...

kamka_baranova
29. aug 2012

my mame maclaren, ale XT som maximalne spokojna

azarijka
29. aug 2012

síííííííííííííí 🙂
@katkakostkova

mirka285
29. aug 2012

oba kociky maju svoje plusy aj minusy,perego ma lepsi kocik,lahsie sa s nim manipuluje,xlr je zase konfortnejsi a ma lepsie jazdne vlastnosti...takze zalezi od tvojich poziadaviek 😉

bambola
30. aug 2012

@katkakostkova ja by som neporovnavala golfac (Si) so skoro uz sportovym kocikom (XLR) 😉, zalezi co od toho kocika ocakavas a na co ho chces primarne pouzivat 😉

katkakostkova
autor
30. aug 2012

@bambola chcem hlavne aby sa dobre ovladal a bol pohodlný pre malého, moje deti sú dost vysoke(aj ja s mužom sme) a preto zhanam taky aby sa mi tam dieťa voslo aj ked bude mat cez dva roky, samozrejme musí byt aj polohovatelna opierka a predné kolieska aby sa krutili jednoducho ked sú neni zaaretovane(mali sme jeden golfac a ňom to bola katastrofa), musi byt aj spratny do kufra auta,kocik využívame denne tak preto si chcem dat záležať teraz uz pri kúpe nového a neviem ktorý by bol fajn

katkakostkova
autor
30. aug 2012

@mirka285 ake lepšie vlastnosti má maclaren??? Každá rada je pre mna dobrá 😉

mirka285
30. aug 2012

@katkakostkova maclaren zvladne urcite horsi teren ako sicko...sicko je zase zase sikovnejsie do auta,lebo je lahsie aj mensie a lepsie sa s nim manipuluje tym padom...xlr je uz skor taka vyssia trieda golfacov..2 rocne dieta sa ti zmesti do obidvoch,ale do xlr napraces aj 4 rocne 😅

katkakostkova
autor
30. aug 2012

@mirka285 fakt? Som si myslela že skor ten maclaren je spratnejsi a menší 🙂 a vies aj ktorý je stabilnejsi, u Sicka hovoria že je ako "rozhejgany" vraj... A s tými prednými kolieskami nevies ako to je, s ktorými sa lepšie manipuluje?? Ty by si si ktory vybrala?

mirka285
30. aug 2012

@katkakostkova nie nie,spratnejsi,mensi a lahsi je si...no niektore baby hovoria ze je taky rozhegany,ale ten kocik ked na neho zhora zatlacis,je taky makky,peruje a to robi dojem rozhejganosti ale inak rozhejgany urcite nie je...xlr ko ma dost vysoko rucky,ja som nizka,takze mne by moc nevyhovoval..na dennodenne pouzivanie aj na zimu by som urcite volila radsej xlr...ale aj hlaas nieco lahke,na nakupy,spratne tak potom ber radsej sicko....ja som mala aj sicko,teraz mam maclaren xt,takze myslim,ze viem oba kociky posudit,ale ozaj kazdemu vyhovuje nieco ine,ja som spokojna s jednym aj druhym,ale kedze ho pouzivam aj v zime tak ten maclaren je o volaco lespi..

katkakostkova
autor
30. aug 2012

Ja ho budem využívať dennodenne, preto musí byt aj pohodlný, aj spratny..a my s muzom sme obaja vyssi takze by to bolo ok.a v zime cez sneh v pohode s maclaren? A so spanim v kociku je to ako, dá sa v pohode? A ešte prosím ťa aky je rozdiel medzi XLR a XT??

mirka285
30. aug 2012

@katkakostkova s maclarenom v pohode aj zime,teda pokial nebyvas niekde na Orave 🙂 co sa tyka spania,myslim,ze v pohode sa vyspi dieta aj v jednom aj v druhom...XLR ko je o 5 cm vyssie ako XT a myslim ze ma aj o nieco sirsiu sedacku a v cene XLR ka je aj nanoznik...

katkakostkova
autor
30. aug 2012

No na Orave nie, iba v Žiline 🙂 tak podľa tvojich rad bude asi lepší maclaren pre nás 🙂 ked má ešte nieco napadne tak ti napíšem ak môžem, zatial dakujem pekne 🙂

mirka285
30. aug 2012

@katkakostkova neni zaco...ak byvas v Ziline a chces kocik pouzivat aj v zime,tak jednoznacne xlr 😉

babymarket_sk
31. aug 2012

Ja by som tiež vzhľadom na blížiacu sa zimu volila maclaren .