Maclaren Techno XT verzus Maclaren Quest

mirka1611
27. feb 2014

Ahojte, kto máte tieto kočíky, aké s nimi máte skúsenosti - výhody, nevýhody ?

amee
27. feb 2014

@mirka1611 quest je mensi ako techno, aj kolieska ma mensie. Ja mam quest, bola som s nim celkom spokojna ako klasicky golfac. Pouzivala som ho na cestovanie lietadlom, da sa dobre zlozit, je lahky, odneses ho v jednej ruke (zlozeny).

digysa
27. feb 2014

@mirka1611 Quest povazujem za jeden z najlepsich golfovych kocikov. Je tak versatilny, lahky a po zlozeni taky malicky, ze to je radost s nim zaobchazat. Myslim, ze je aj pohodlny pre deti.
Ja, ked som ho kupovala, tak som potrebovala nieco malicke na zlozenie, lahke na prenos a pritom kvalitne a trvace. Niekedy som na nom vozila obidve deti (jedno sedelo na kolenach toho druheho). Nakoniec som po 4-och rokoch este kocik aj posunula dalej kamoske.

mirka1611
autor
27. feb 2014

@digysa ked si ho kupovala, rozmyslala si aj nad XT ? porovnavala si ich ?

digysa
27. feb 2014

@mirka1611 Porovnavala som hlavne hmotnost. Ja mam totiz styl zivota, ze domu do auta, z auta do obchodu, z obchodu do auta, z auta do domu. Stale zdvihat, skladat, prekladat a prenasat. A dost casto lietame.
Ide o to, aky mas zivot, ake priority. MNe islo o to, aby som mala TVRDU-TRVACNU konstrukciu s co najlahsou hmotnostou.
Kupovala som ho v USA. A ako golfac je pomerne drahy, ale uz viem aj preco. Ale ja som popri nom mala este dalsie 3-kociky (kuk foto), tak neviem, ci potrebujes nieco univerzalne, alebo nieco navyse.

mirka1611
autor
27. feb 2014

@digysa tiez chcem nieco lahke a spratne, ale na queste zas asi nedam operadlo do rovnej polohy a striesku tiez nedam uplne dole aby tienila pri spanku, ze? Mam sportak concord fusion ale nadrapujem sa s nim, je to velke... Na leto chcem teda nieco lahsie ale aby to bolo funkcne pohodlne pre maleho.

digysa
27. feb 2014

@mirka1611 Nie, nedas uplne sedadlo dole. Ale moje deti v tom spali uplne bez problemov. Co sa slnka tyka, ja som vzdy prehodila nejaku jemnu prikrivku a zakrylo im to polovicu tvare. Tiez som mala taky univerzalny slnecnik s nadstavcom. Neviem, ci to je je u vas zohnat.

PResne...to nadrapovanie...to som uz nemohla trpet.

mirka1611
autor
27. feb 2014

@digysa Dakujem, mas pravdu , ze ked je dieta unavene, chvilu si vonku pospi aj v polosede, a tien vlastne robím aj teraz tatk ze prehodím velkú modrú plienku 🙂 Pojdeme ich vyskusat aj s malym a uvidime. Taky univerzalny dazdnik mame uz aj teraz ku sportaku, takze aj to mozem vyuzit na golfiku.

babymarket_sk
28. feb 2014

@mirka1611
Pokiaľ to má byť už len kočík na občasné spinkanie a dovolenky, tak postačí aj Quest. Oba si môžete vyskúšať na našej predajni.

mirka1611
autor
28. feb 2014

@babymarket_sk ma to byt na kazdy den kocik. Kde mate predajnu prosim?

babymarket_sk
1. mar 2014

@mirka1611
Avion Bratislava - oproti MC Donalds, sú tam aj vyhradené miesta na parkovanie.