Zvažujem jej kúpu ,len mi príde dosť veľká a neviem či sú v nej aj nejaké priehradky.Takže v podstate ma zaujíma jej praktické využitie 🙂
mna zaujima ako sa da upnut na kocik 😀
ahoj, kocik je uplne perfektny, som s nim velmi spokojna... ja mam ten bodkovany a je uplne ze trendy doplnok a navyse je aj celkom priestrany a pohodlny. Ta taska je ozaj dost velka ale ma 2 priehradky a pekne sa da prekvacit cez rucky. Myslim si ze je to tak celkom v pohode, nezavadzia...
Jedna mala, zvysok velka priehradka,, spojena... taska je obrovska doslova a do pismena ale nie je to prebalovacia taska, vsetko je tam na kope... prehadzujes ju cez rucky @tilly
ten zelenkavo -modro cierny vyzera supeeeer !!! nepacia sa mi golface vobec, a ani som ho nikdy nechcela kupit ale tento si na dovolenku asi neodpustime 🙂 vyzera super, viete mi niekto povedat, kolko cm ma poloha na spinkanie?
ahoj, ja zvažujem zase kupu kočíka elodie.Ak ho máš si s ním spokojná?je dost priestranný,vysoký (lebo my sme vyšší),a hlavne pohodlný?lebo ideme na dovolenku a neviem či budeme dovtedy už sedkat tak by som chcela pohodlný kočík pre malu.nevidela som ho,ale na videu vyzerá celkom fajn a potrebujeme aj niečo spratné do auta čo najmenšie.dakujem za info