Zaujímalo by ma, či má niekto tento kočík a teda skúsenosti s ním. Dá sa niekde v BA alebo v okolí vidieť? Mohlo by to byť aj v tých koncoch Senica alebo Skalica. ďakujem........
dobry vecer chcela by som sa opytat ako ste s kocikom spokojna ja by som ho chcela vymenit mam trojkombinaciu ale moj spotrovy kocik je velmi tazky a hladam nieco s nafukovacimi kolesami aby sme v zime nemali problem
Dobrý deň zaujímalo by ma či má teda niekto skúsenosť s týmto kočíkom? či je skladný, ľahký a nikde som nenašla že sa dá k nemu dokúpiť nánožník resp. pláštenka do dažďa? ako ste to riešili? mame 3 kombináciu ale chcela by som šporťák ľahký skladný a ešte ma zaujíma či má polohovanie chrbátika aj nôh a či do úplného ľahu..... ak sú nejaké negatíva tohoto kočíka prosím napíšte mi ich,dakujem pekne
ja by som sa tiez chcela spytat na tento kocik ....ako ste snim spokojne dakujem a tiez by som potrebovala jeden rozmer .......dakujem vopred
ja ho mam aj s popisom tu:
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/rora/album/s...
jankavr : prosim vas mohli by ste teda niečo o tom kocariku napisat?dakujem
..dobrý večer🙂)ja by som sa chcela spýtať, či by sa ten kočík mal šancu zmestiť do kufra krátkej škody fabia,či nemáte niekto skúsenosť🙂dakujem
kto ma skusenosti, napiste mi IP, kedze toto je otazka a nie diskusia.. rozmyslam nad nim, alebo bebetto nico... len sa bojim tych kolies, ci nie su ozrute velke....diky
@jankavr
Ahojte. Ja tento kočiar mám ak máte otázky...
Domka92 Ahoj. Aký máš model?ja rozmyslam nad sport q 2016... No neviem nájsť ani jednu recenziu.
@satmar ahoj. Ja mám q2016, no už sme ho reklamovali a nie sme s ním spokojní. Čakala som od neho viac. Hrozne pukoce rucka a ťažko sa ovláda. Hociake lacné kočíky idú ľahšie. Som sklamaná. :(
@satmar Ahoj. Ja som s kočiarom naopak veľmi spokojná...okrem brzdy ale tú často nepoužívam. Ťažšie sa stláča...no je veľký a ja mám radšej väčšie kolieska a hlavne nafukovacie...nie tie malé čo vyzerajú ako z kosačky. Ja mám však starší model nie 2016. Boli sme poňho v Poľsku a zobrali sme aký mali.
@domka ja som si s Vami pisala,ak si pamätáte.....ja neviem....tešila som sa naňho. Nechapem....kupovali sme ho cez internet....najskôr prišiel bez brzdy,potom cca po týždni začala rucka strasne pukotat....v tom ohybe,ako si nastavujete výšku rúčky. Tak sme konštrukciu dali reklamovať. Poslali novú,už aj s brzdou (ta je asi najlepšia,ide úplne lahulinko) a medzitým sme mali požičaný camarello....úplne lacný sportak....a na tom som si všimla,že ide úplne ľahúčko. Ľahko sa točia otočné kolieska,nie je problém s ním nikam ísť,nc nepuka....no a potom prišiel nás z reklamácie....ach....strasne ťažko sa ovláda,tie kolecka sa zle točia....a po pár dňoch začal zas pukotat....uz neviem,čo mám robiť. Maleho uspim,akonáhle chcem pohnúť kočíkom,zobudi sa na ten pukot....
Ďakujem dievčatá aj v jednej nemenovanej predajni mi povedali že naň majú veľa reklamácii tak znova môžem hľadať aký ...
Baby, prosím vás, ktoré ho máte, ako ho periete??? Dá sa to nejako rozobrať alebo len kefou ručne??? Ďakujem za odpovede. Eva
Dobrý večer. Ja mám tento kočík.Ak máte otázky, pýtajte sa, rada odpoviem. Vidieť nemožno, som zo Spišskej Novej Vsi 🙂 Janka