Má niekto skúsenosť s Monza Street?

nikolamoharic
13. sep 2015

Ahojte mamicky, planujem prejst z mojho milovaneho Hartan Racer GT na golfovy/ lahsi kocik. Moje kriteria ( sirsi pre mojho macateho syna plus fusak a velky dostupny kosik) splnaju najviac Monza Street a Peg Perego Book, Booklet a Pliko. Prosim vas o pomoc/ radu. Mate niekto realnu skusenost s Monza Street ( mate ju doma) a tie ktore maju doma dane modely PP : je pravda co ma zname strasia ze kolieska PP hrkaju? Dakujem krasne za vas cas.

zuzkagu
13. sep 2015

pre mna bol pliko top golfáč, fusak kaiser sa mi do neho perfektne zmestil + 2 ročne dieta, mne nič nehrkalo ale každy posudzuje kočík ináč, ja som teraz išla znova do perega ale book plus podvozok "S" ale posudzovat budem až o par dní ale viem že budem spokojná ved preto som si ho vybrala

ansovi
24. nov 2015

ja mam 15 mesacnu dceru a nedavno sme kupili monza street,uplne perfektny kocik,velky,konecne sa dcerka aj vonku krasne pohodlne vyspi,dokonca aj teraz v zime vo fusaku.mam elodie fusak,aj este ine a vsetky pasuju,vyhodou je ze sa daju dokupovat a menit striesky,ja mam tyrkysovu,ciernu a bezovu,vsetky super,striedam si ich a vzdy mam tak novy kocik 😉
ja som max spokojna,najma ze dcerka sa v nom citi pohodlne

laracska
18. apr 2016

Ahojte! Aj ja uvazujem nad kocikom monza street alebo nad Valco snap4 ktory je ovela lahsi vazi len 6,6 kg a nosnost ma do 20kg nas golfovy kocik do ktoreho sa ledva zmasti moj syncek quinny zapp xtra2 je tazsi a nez ten valco len mi prekaza na nom ten potah ako sustaky ci je dost priedusny no hlavne teraz na leto... Monza street vyzera proste super len ci je dostatocne velky pre mojho syna ktory mal nedavno 2 a uz vazi 14kg... Keby som mohla vas maminky poprosit o vnutorne rozmery tohto kocika dlzka sirka podakovala by som 😊

salome51
18. apr 2016

Ja mám Peg Perego pliko switch easy drive. Syn do neho išiel od roka a 2 mesiacov. Nič mi nehrkoce. Jasné že je cítiť že kolieska nie sú nafukovacie ale môjmu malému sa v ňom dobre spávalo. Ja som spokojná. Kúpila by som ho znova