Lodger bunker verzus Emitex combi

miska_zv
5. nov 2012

Ahojte baby, pracujemv jednom detskom obchodíku a maminky sa pýtajú, na výhody a nevýhody. Ja osobne mám emitex, som s ním veľmi spokojná. Píšte prosím podľa vás výhody a nevýhody týchto dvoch fusakov 🙂

katy1979
5. nov 2012

ja som emitex predala este pri prvom synovi. pre mna bol nepoddajny a tvrdy a bez nadstavca mu bol kratky a s nadstavcom predlzovacim bol strasne dlhy. zle to vyzeralo v kociku. ako teply bol a zavisi aj od typu kocika. To sme mali casualplay S4. Pri druhom mame lodger pouzivany od vanicky ale na tuhu zimu som davala jane. Ten mne osobne vyhovoval. rychlo sa dalo nasunut dieta, bol makky naozaj teply dlzka akurat.
Lodger nie je pre kazdeho komu sa nechce nasadit tam dieta a ponapravat to. nevyhodu ma aj v tom ze sa neda ziadna cast dvihnut aby na dieta nefukalo. vyhoda je v tom ze sa da pouzit od jesene do jari. vybrat vlozku podla teploty bez problemov vybrat nozicky ak je teplo a roztvorit ho. nikde nic neplanta nevala sa po zemi. A aj ked sa to nezda tak naozaj v nom nie je zima ani nepremokne.

lenka268
5. nov 2012

Porovnat ich neviem ale s emitexom som bola spokojna velmi. Je teplucky, da sa stiahnut pri hlavke, ma nadstavec na nohy a aj dobre vyzera.Teraz sa uz zrejme maly donho ale nevprace, este som neskusala ale mali sme ho dve zimy.

lienkan
5. nov 2012

Som velmi spokojne s logerom - je teplučky a poddajny ... myslim si - ze oba maju niečo do seba ! 🙂