Dobrý deň prosím vás tie ktoré máte kocik lionelo dani isto viete ako ťažko sa skladá ja by som vás chcela poprosiť o info ako sa skladá lebo ja to vôbec neviem a hrám sa s tím hodiny
Dalujem za video ale skúšala som a nejde mi to ani tak na rúčke mám take červene pripínadlo alebo niečo take mám to dať dole s toho či ?
Červené pripinadlo? Myslíš taku páčku? Neviem, ja nič červené na kočíku nemám, len taky čierny gombík ktorý keď stisnem, tak presne ako na videu sa ta rúčka (keď zároveň sa stlačí aj tlačidlo na kočíku) zloží a kočík sa poskladá. A potom také háčiky, kde to zapadne, aby sa kočík sam nerozlozil.
Neviem to odfotiť, nie sme doma, sme u svokry, tu mam obyčajný golfac,tak len to opisujem.
Tak neviem, potom jedine ze máš tu páčku na rukoväti nejako zablokovanu, keď to nejde. Kočík je nový, či od ruky kúpený? Ani mužovi to nejde zložiť?
Lebo fakt tie kociky sa ľahko skladajú, jedine ze dáky problém je tam (pokazené napríklad)
Ťažko sa skladá? Máme ho, ale je úplne ľahký na zloženie, veď stlačís to tlačidlo na rukoväti, a skladá sa vlastne sám.