Ľahký športový kočík s polohovateľnou opierkou

30. máj 2024

Ahojte prosím vás poradte mi ľahký športový kocik ktorý ma ale polohovatelnu chrbtovú opierku až do úplného sedu. Mala som vyhliadnuty Cybex beezy úplne spĺňal moje kritéria - ľahký, spratny, väčšie kolesa vďaka čomu celoročný ale mala som možnosť vyskúšať ho na pár dni a keďže jeho úplný sed je dosť šikmý, dcérka sa cely čas drzala za madlo a dvíhala sa aby sedela rovno…teda nie opretá 😃 druhý sa mi pozdáva easywalker jackey XL a nazivo som ho síce nevidela no tiež ma ten sklon chrbtovej opierky 🤔

really8
30. máj 2024

V obchode mi povedali, ze sportaky s uplnym sedom neexistuju. Myslim samostatne sportaky. Sportove casti pri 2 kombinacii sa najdu. Neviem ci je to pravda, neoverovala som si to. Ale napr pri thule UG sa da dokupit taka hovadinka aby opierka isla nastavit do uplneho sedu.

veronikaszabova
31. máj 2024

Mam Bugaboo bee 5 a 90' sed

autor
31. máj 2024

@really8
@veronikaszabova
No super tak ďakujem, toto bude u nás asi problém keďže dcérke taký sed so sikmou opierkou očividne nevyhovuje 😃
My mame cybex priam a tiež tam vie sedieť v rôznych pozíciách a ide do úplného sedu a nasledujúci chcem aby mal väčšie kolesa ten bugaboo bee ich ma malinke

veronikaszabova
31. máj 2024

Hej, beecko nepouzivam v zime. Mali sme BGB fox na zimu

dzejsik
31. máj 2024

pri tychto cestovnych to moc nenajdes, ale na Beezy by si to mozno poriesila, takymi paskami na uplny sed co sa daju natiahnut poza sedadlo o konstrukciu, niektore maminky to tak riesia
Moon Zac ma tiez kolesa ako chces, ale sklon podobny