Ahojte prosím vás poradte mi ľahký športový kocik ktorý ma ale polohovatelnu chrbtovú opierku až do úplného sedu. Mala som vyhliadnuty Cybex beezy úplne spĺňal moje kritéria - ľahký, spratny, väčšie kolesa vďaka čomu celoročný ale mala som možnosť vyskúšať ho na pár dni a keďže jeho úplný sed je dosť šikmý, dcérka sa cely čas drzala za madlo a dvíhala sa aby sedela rovno…teda nie opretá 😃 druhý sa mi pozdáva easywalker jackey XL a nazivo som ho síce nevidela no tiež ma ten sklon chrbtovej opierky 🤔
Mam Bugaboo bee 5 a 90' sed
@really8
@veronikaszabova
No super tak ďakujem, toto bude u nás asi problém keďže dcérke taký sed so sikmou opierkou očividne nevyhovuje 😃
My mame cybex priam a tiež tam vie sedieť v rôznych pozíciách a ide do úplného sedu a nasledujúci chcem aby mal väčšie kolesa ten bugaboo bee ich ma malinke
Hej, beecko nepouzivam v zime. Mali sme BGB fox na zimu
V obchode mi povedali, ze sportaky s uplnym sedom neexistuju. Myslim samostatne sportaky. Sportove casti pri 2 kombinacii sa najdu. Neviem ci je to pravda, neoverovala som si to. Ale napr pri thule UG sa da dokupit taka hovadinka aby opierka isla nastavit do uplneho sedu.