Ľahký športový kočík s otočením v smere a proti smeru jazdy

syrik
16. mar 2013

Ahojte, mám Jane slalom pro, nejaká staršia verzia, kupovaný z druhej ruky...Na zimu super, je priestranný, ale na leto by som chcela niečo menšie...Na strieške má fóliu po celej šírke, čo vidím až teraz, keď začína svietiť slnko, svieti jej zo všetkých strán, nedá sa dať úplne do ľahu, ani do sedu, otočiť, aby som na ňu videla...To sú veci, ktoré som nepovažovala až také podstatné, no teraz mi to veľmi vadí, preto hľadám niečo iné...Najlepšie 4 - kolesový, aby sa dal dať úplne do ľahu, aby sa dala otočiť sedačka v smere a proti smeru jazdy a aby nebol moc ťažký. Asi náročné podmienky 😀 😀 😀
Viete mi niekto poradiť? Ďakujem 🙂

ketrinka17
16. mar 2013

My mame graco evo, sedacka je otocna, je velmi lahunky, ma 4 kolesa, ma uplny sed a lah je fakt skoro lah a ja som spokojna 🙂

syrik
autor
16. mar 2013

@ketrinka17 noooo, ten vyzerá dobre 🙂 a koliečka má plastové alebo nafukovacie?

zuzulla7
16. mar 2013

My mame Peg perego- pliko switch easy drive, nie je úplne lahunky ale ja som spokojná

leishmania
16. mar 2013
syrik
autor
16. mar 2013

A nepoznáte niekoho, kto má NICO BEBETTO?

nefretiti11
16. mar 2013
syrik
autor
16. mar 2013

@nefretiti11 a on má gumenné kolieska len? koľko asi váži?

sonicka27
16. mar 2013
ketrinka17
16. mar 2013

@syrik plastove, na kamienkoch to trosku hrka 😀

paterova
16. mar 2013

@syrik ahoj ja som mala Graco evo a vadili mi tie kolieska (hrkotali na nerovnom teréne ) a vymenila som ho za nico bebetto, mame ho iba 3 dni, vonku sme ešte neboli pretože tu bolo zlé počasie ☹ ale ináč som z neho nadšená 🙂 nafukovacie nizkoprofilové kolieska, otočná sedačka, priestrannejšia ako u graca. Síce váži asi 13 kg, ale nevadí. strieška sa dá odzipsovať a predlžiť takže na dieťatko nefúka ani slniečko mu nevadí. Má kožené tvarované madlo a aj pri dieťati je také, naviac sa dá madielko zložiť, čo u graca nebolo, išla odopnúť iba jedna strana. A bezpečnostné zapínanie je super, malý mi ho neodopne čo sa mu pri gracu tiež pár krát podarilo. A je dobre odpružený, dobrý do terénu si myslím, graco nebol vôbec odpružený, aj keď sa tak tváril 🙂 Takže zatial super. Ak budete mať ešte nejaké otázky pošlite mi IP. Pekný deň..

amouramour
16. mar 2013

my mame graco evo a nedam dopustit, hlavne to ako je lahky - parada🙂

syrik
autor
16. mar 2013

@paterova To vážne má 13 kg? 😝 Jooooj, škoooda, lebo ten kočík ma veľmi oslovil....ale tá váha - to je ťažší, ako máme 🙂

syrik
autor
16. mar 2013

Holky a ten Graco Evo a Peg Perego, neviete i povedať rozmery sedacej časti? A ako je to s výťahom? v Pohode sa zmestíme do malého výťahu? ĎAKUJEM

monikapt
16. mar 2013

@amouramour ahoj, chcem sa opytat, je pravda ze tak strasne ten graco evo hrka? strasne sa mi paci ale to hrkanie ma odradza 😖

amouramour
16. mar 2013

@monikapt nam vobec nehrka🙂

amouramour
16. mar 2013

@syrik rozmery presne neviem ale do vytahu sa isto zmestis, aj mensieho - mam odskusane u nasich🙂

quanti1
16. mar 2013

@syrik my mame quatro monza. ma 4 kolesa, rucka je prehadzovacia a tiez sa da dat do uplneho lahu. neviem kolko vazi, ale velakrat som ho niesla po schodoch.

kiakocikovsvet
16. mar 2013

@syrik má kolesa z tvrdenej gumy a váži cca 9 kg

monikapt
17. mar 2013

@amouramour naozaj??? lebo v tom pripade by som ho hned kupila, keby nehrkal 🙂 a mozem sa este spatat, aku mas farbu? ja rozmyslam nad tou ruzovou a sedou, mame dievcatko, chcela som velmi cierny kocik ale tento v ciernej zial nie je 😖

amouramour
17. mar 2013

@monikapt cierny by mozno nebol uplne naj v lete...my mame cerveny a je super a lahucky, plus ma velky kosik...a nam nehrka🙂tak neviem ci mame stastie alebo ako to je...ale aj kamaratka ma a tiez si nestazovala na hrkanie🙂

nefretiti11
17. mar 2013

@syrik 9 kil a ano gumene, ja som mala pri synovi Chicco a bola som tiez velmi spokojna, teraz som si k dcerke kupila book plus tak uvidime ale kamoska si ho velmi chvali a to uz vyskusala 5 kociarikov.

ifkael
17. mar 2013

@nefretiti11 no potom, ake recenzie davaju baby v teme pp book... tak boom ani zadarmo

monikapt
17. mar 2013

@amouramour dakujem za odpoved 🙂 boze neviem sa vobec rozhodnut ktory...ale graco evo zatial asi vedie 🙂

syrik
autor
17. mar 2013

Ani ja sa neviem royhodnúť, ale skôr som naklonená k tomu PP....a asi pliko, lebo tento kočík by sme si ešte asi ponechali...malej sa tam veľmi páči a cez deň v ňom aj spáva...no uvidíme ešte... 🙂
ĎAKUJEM Vám za tipy 🙂

nefretiti11
17. mar 2013

@ifkael kazdy hlada nieco ine, ja som mala jasne priority a book ich pre mna splna 🙂

kiakocikovsvet
17. mar 2013

@nefretiti11 pokiaľ budete potrebovať viac informácií o kočíku book plus, stačí prezvoniť