Ľahký kočík s otočnými kolesami

emili31
28. feb 2015

uz naozaj neviem ze aky kocik...mojich par "nesplnitelnych podmienok..."
1.ma byt lahky, dobre zlozitelny kvoli malemu autu
2.velke otocne kolesa do lesa na turistiku
3.polohovatelna operka noziciek a chrbatika do lahu
4.velka strieska a moznost otocit do protismeru
5.siroke sedenie v sportovej casti aj na dlzku
6.kedze babo bude v juli potrebujem velku vanicku
7.cena max aj s vanickou 650 eur

moje tipy zatial:
1.britax 4mobility avsak neda sa opierka na nozky nastavit ani protismer
2.gesslein f10air avsak vanicka sa mi zda moc uzka a kratka

velmi pekne prosim mamicky ktore maju skusenosti aky kocik mam kupit...
moc dakujem

dush
28. feb 2015

@emili31 jane slalom,si pozerala?vaničku si kúp starší model sú veľké.

emili31
autor
28. feb 2015

pozerala ale nechcem 3kolku...

elizita
28. feb 2015

Pozri este teutoniu cosmo. Nova je draha ale z druhej ruky ok.

emili31
autor
28. feb 2015

diki za radu ale vaha kocika a cena..... ee;(

dagi12
28. feb 2015

kup jazdený hartan..... su to top kočiky všade sme s ním prešli aj po lese aj po meste. mala som stokke ale ten som po 5m predala nedalo sa to porovnat pohodlie kočíkovať v akomkoľvek čase. dobre pruží prehadzovacia ručka atd 🙂 ja mam type s ale su aj mensie modely.

emili31
autor
1. mar 2015

@dagi12 dakujem ale nechcem kocik po niekom...

lucianakoniku
1. mar 2015

@emili31 my mame gesslein f6, splna vsetky tvoje poziadavky, akurat cena bola vyssia, cca 800 eur, ale ciastocne aj kvoli tomu ze sme dokupovali dazdnik, sietku proti hmyzu, tasku a pod. je to trojkombinacia aj s vajickom, kupovali sme v ba na dunajskej. vanicka v f6 sa da "rozobrat", ked je babo vacsie, das prec boky, takto je spaciu cast mozne vyuzit velmi dlho, mne v nej syn spaval do cca 1,5 roka. aj v zime, vtedy som ho zabalila do tepleho fusaku, bolo to ok, dieta tam mozes priputat bezpecnostnymi pasmi takze sa nemusis bat ze ti vypadne.

rainee
1. mar 2015

My sme kupili touragoo flame, tiez budeme mat letne babatko a chcela som kocik s takymi parametrami ako spominas, plus penove kolesa lebo sa mi nechce riesit defekty 🙂 tak dufam ze bude dobry 🙂 a cena 3 kombi noveho je okolo 300e, na ten 1,5r co ho budeme mat bude stacit, neskor prejdeme aj tak na sportiak ci golfac 😉

lucianakoniku
1. mar 2015

my sme napr. golfac ani nepotrebovali, v pohode nam stacila sportova cast kocika, navyse sa dala pouzit aj na denne spanie lebo je sklopitelna do uplne vodorovnej polohy na rozdiel od mnohych golfacov. pripadne na teple obdobie mame auticko s rukovatou za 35ecok, v tom sa syn vozieva aj tak najradsej. ale kazdy to ma inac, zavisi kde byvate, ako casto cestujete a pod. my sme gesslein stale skladali a rozkladali lebo sme casto chodili autom a za tie dva roky to kocik v pohode prezil, a teraz caka na dalsie babo. takze investicia sa oplatila.
cokolvek si uz kupis, s tymi vlastnostami ktore chces, bude dobry asi kazdy jeden. hlavne nech vydrzi 🙂

s_mt
1. mar 2015

Ja mam uz druhe dieta a stale som nenasla ten idealny kocik ;) Kazdy kocik ma aj klady,aj zapory,ideal nenajdes.. Ak chces kocik s reverznym sedenim,urcite bude uzsi ako ten,co je len 1 smerom. Sklapacia strecha je super,ale len pre mensie deti,lebo vacsim to uz vadi.. Ak ti budu vyhovovat napr.kolesa,nebude sa ti pozdavat sedacka,atd.... ;) Prajem vela stastia pri vybere ;)

babatkoo
1. mar 2015

Ja mam teutonia be you splna vsetky tvoje podmienky len ta cena ...

emili31
autor
1. mar 2015

dakujem pekne za rady asi pojdem do gesslein f10 aj ked ta cena...ah yay ;(

maslenka47
1. mar 2015

@emili31 no hlavne by si si mala rozmysliet, co vlastne chces. Pretoze priestranny velky kocik, ktory je lahucky a po zlozeni ti nezaberie v lepsom pripade len 3/4 velkeho auta, budes hladat dlho. Take materialove technologie zatial nevymysleli 🙂

My sme mali dvojkombinaciu Inglesina, vajicko + vanicka, ktora isla rozlozit do sportova. A samozrejme podvozok. Poviem, to asi tak... kym sa maly zmestil do vajicka a v aute sme extra vozili len ten podvozok, tak sa to ako tak dalo. Ale jak bolo treba zrazu vozit cely ten kocik, lebo maly sa uz do vajicka nevpratal, tak sme radsej chodili vsade, kde sa dalo bez kocika. Inak to bolo podvozok s kolesami v kufri a "vanicka", v aute vedla autosedacky :X Samozrejme, keby som velmi chcela, mohla som z podvozku odpnut kolesa a spratal by sa cely kocik do kufra .. ale ver mi, toto ta bude bavit tak jeden, maximalne dva krat 🙂 (a to nemame zrovna najmensie auto, taka stredna trieda)

Najlepsie, co ti mozem poradit, je nehladat kocik na internete podla marketingovych parametrov, ale ist do kamenneho obchodu a nechat si kocik predviest. Skladanie, rozkladanie, manipulaciu kocikom jednou rukou, a v neposlednom rade skusit ho zlozit ako sa zmesti do kufra prave tvojho auta. Pretoze staci pol centrimetra niektorym smerom a jednoducho to tam nedostanes, aj ked sa ti na pohlad zda, ze "toto sa tam musi zmestit".

emili31
autor
2. mar 2015

@maslenka47 sak to...bola som aj dnes v obchode...a kedze som este ten gesslein nevidela nazivo..pacil sa mi x lander move...sice lahky 2x neni, ale inak splnal vsetko co som od kocika chcela...necham si to este prejst hlavou 😵