Ahojte chcel by som golfáč ktorý je ľahký, sprátny do auta lebo ho chceme zobrať na dovolenku v lete. Avšak ja by som chcela taký ktorý sa dá otáčať aby dieťa videlo aj dopredu aj na mna aj mohlo ležať aj sedieť - na štýl Stoke, lenže ten je príliš drahý. Viem že aj concord robi kočíky na ten štýl ale manžel tvrdí ze ten zaberá veľa miesta v aute. Nejake ine tipy na takýto štýl kočíka ? Ďakujem za každú radu 🙂 p.s ak mam nereálne požiadavky tak mi poraďte aspoň nejaký ľahučky golfacik ktorý sa dá zložiť co najjednoduchšie na co najmenší rozmer ...
@bikita A co Inglesina Zippy Free?Zlozis aj rozlozis ho jedinym pohybom,dietatko mozes mat otocene k sebe aj od seba,je odpruzeny..mrkni do googla....ja za seba odporucam na 110%..... 😉
@bikita kedysi ked som zvazovala golfac, tak do uvahy prichadzal aj bebe confort loola up,,, ten by celkom spadal do tvojich poziadaviek ,,, ale upustila som od toho kvoli cene,, skoncili sme pri nune 🙂
ja mam quinny zapp xtra.. splna tvoje poziadavky... moja bola navyse, aby bol ultra lahky, kedze som ho potrebovala nosit hore dole po schodoch... cena nieje az taka prehnana...
ahoj toto som riesila aj ja pred mesiacom. Isli sme do obchodu a tam sme dostali 2 varianty. Golfac je sice uzky, ale dlhy a do auta ho nedostanes na sirku kufra a ked tak len cez stred, a po dlzke tiez len stredom. Tak nam poradili 2 kociky a to espiro magic 2013 alebo nunu. Zlozi sa do takej placky a v pohode ho opries o zadne sedadlo alebo bok auta. Kupili sme espiro, da sa polohovat aj chrbatik ak nozicky, ovladatelny, nema len jednu tvoju podmienku neotocis ho dietatom k sebe, ale na strieske je priesvitny igelij tak v pohode vidic co drobec stvara, nas spekulant si ho hned oblubil a pozoruje svet okolo seba a to ma len 6 mesiacom.