Máte niekto skúsenosti s kočíkom MoMi estelle Dakar, Carrello Astra alebo Lionelo Cloe? Chcela by som nejaký ľahký kočík na cestovanie, nákupy a ľahší terén a aby mal nosnosť do 22kg (hlavne cenovo dostupný, tak do 200€). Prípadne ak máte skúsenosti s nejakým iným kočíkom.
Ďakujem za rady.
@zuzanka.zuzu vies co znamena nosnost? 😂 to znamena ze to je do tolko kilov dietata a nie ze ten kocik tolko ma 😂😂😂
A autorke, ja som teraz objednala CaM Compass 2.0. A uvidim aky bude ked pride. Ale zdal sa mi taky naj z takych low cost kocikoch. Aj tuto na modrom koniku v kocikovej poradni ho casto odporucaju. Skus pozriet
@doda26 ?????? čo? autorka sa pýtala na "nejaký ľahký kočík na cestovanie" tak som sa spýtala, že či toto považuje za ľahké kočíky.... ty si sa tak ponáhľala na zhejtovať, že si si poriadne neprečítala ani úvodný príspevok, ani moju odpoveď 🙄 alebo ak prečítala, tak máš problém s porozumením. však ja som sa k nosnosti ani nikde nevyjadrila.
@zuzanka.zuzu ja som to pochopila ze nevies co je nosnost a myslela si si, ze chce kocik ktory bude mat do 20 kg 😂 tak sorry teda…ale zas tiez si ju ty nemusela zhejtovat ze hento ci su lahke kociky, sak maju 8 kg 😄 to sa podla mna radi medzi lahke kociky ale nevadi 😄
@doda26 presne ako píšeš majú okolo 8kg. Viem, že sú aj s menšou hmotnosťou ale majú malé kolesá. To mám už od viacerých skúseností, že sú vhodné len na nakupovanie ale do žiadneho terénu. Nakoniec uvažujem aj tak nad iným kočíkom.
@zuzanka.zuzu značky Cybex a bugaboo, nie ďakujem.
Pýtala som sa, či má niekto s nimi skúsenosť. Nie sú nejako dlho na trhu.
Každopádne ďakujem za odozvu obom
v zivote som o tychto "znackach" nepocula len by ma zaujimalo ze ak toto povazujes za lahke tak aky je potom podla teba tazky kocik? najma ten druhy vyzera ako otrasne hebedo 🙊 z tychto podla fotiek asi ten treti ale ak ta brzdi rozpocet tak radsej pozri bazarove cybex joolz bugaboo, proste nieco normalne