Ahojte, hľadám čo najľahší športový kočík pre 2 ročné dieťa s čo najväčšou plochou na sedenie (aspoň 90 cm)
Teraz máme Britax go next, kde je syn spokojný, má tam miesto a nohy lubi mat vystreté, kde má celkovo až 100 cm na dĺžku. Potrebujem ale niečo ľahké do mesta, lebo bývame v kopci a nevládzem ten ťažký kočík tlačiť aj sám a nie to ešte aj so synom.
Podľa popisov som sa dopracovala ku kočíkom Cam Compass a Cybex Melio
Máte s nimi niekto skúsenosť? Pripadne mi viete odporučiť nejaký iný ľahký priestranný športiak?
Ďakujem krásne za rady
@surama ahoj, ďakujem za tip. Pozerám ale, že váži 9,9 kg a chrbtová opierka má vraj iba 47 cm. Mali sme aj Moon ReSea S a tam synovi strieška už vadila na hlavu a to má chrbtovú opierku vraj 53 cm vs. 56 cm Britax Go Nest.
Celkom som z tých rozmerov nešťastná, lebo kočíky vo váhovej kategórii okolo 6-7 kg sú celkom krátke.
A to syn nie je nejako veľký, meria 85 cm
Oyster zero sme mali do 2.5 roka
@alienlama Ja som si ho teraz objednala, lebo moj syn je zas velky. 7 mesacny mal 75cm, teraz ma 8, ale nemerala som ho a ten Petite&Mars praveze uvadza cez 90cm loznu plochu a vsade sa pise, ze je dost priestranny. Ja mam teraz Zopa move, ktory ma cca 10kg a mne sa zda lahucky (len malicky), preto som myslela, ze 10kg bude aj pre teba v poho. Ale tak skus potom pozriet golface, tie su vacsinou lahke 🙂
Aj ja mam valco snap 4. Ozaj je lahky. Ked zavesim tasku s termoskou a mojou vodou a vyberiem dieta, ide k zemi 😀 tak voda do kosika 😀
@alienlama my mame doma tiez Royal a je dobry 5 mesacnemu aj 3 rocnemu … starsi sa nam uz vozi len velmi ojedinele, ale v pohode, kocik ovladas jednou rukou
pozri si este pripadne Babystyle Oyster Zero, Mamas&Papas Armadillo Flip XT3, Valco Snap je lahucke, Easywalker Jackey, Inglesina Maior, Petite&Mars Cross, Babyjogger City Mini Gt2, …
@alienlama Ahoj, skus si pozriet Petite&Mars Royal 🙂 Myslim, ze by ti mohol vyhovovat.