Ľahko skladateľný športový kočík

lenicka777
25. jún 2021

Aky športový kočík odporúčate? Nieco. Ľahko skladatelne a otočné v oboch smeroch pre 9 mesačne dieťa? 🙂 ďakujem

vikusjk
25. jún 2021

@lenicka777 ja som mala kedysi McLarren, ale nebol otocny v oboch smeroch, bol ale ultralahky (asi 4 kg), vyuzivala som ho na cestovanie MHD s malou sama, dobre sa skladal. Viem, ze boli aj trochu tazsie modely, ktore uz boli aj viac vymakane, tak skus mrknut, ci sa neda aj otocit do oboch smerov ;)

eliskadad1
25. jún 2021

na trhu je málo športových kočíkov ktoré sú otočné :/ len kombinované asi

lenicka777
autor
25. jún 2021

@eliskadad1 do kelu malý je naučený otočený ku mne este je malý a vyhadzuje z kočika potrebujem ho vidieť 😂🤦‍♀️🙏

nina19833
25. jún 2021

Viem že cybex aj jollz sú otočné, ale tiesú cenovo dosť drahé 🙂

lenicka777
autor
25. jún 2021

@nina19833 no to su teda dosť palky :D

ikonica
25. jún 2021

Mam valco snap ultra trend a som spoko... Ale kupila som si k nemu este aj nafukovacie kolieska kedze nie je odpruzeny...

vsetkopredietatko
25. jún 2021

Dobry vecer, ano, je velmi malo otocnych sportakov. Jeden z nich a v prijatelnej cene je kinderkraft evolution cocoon (cca 300e). Sklada sa jednoducho a taktiez je skladny. Ja som nad nim uvazovala, ale kazdy otocny sportak je uzsi - prave kvoli otacaniu sedacky - tak som kvoli sirke sedadla uprednostnila Valco Snap 4 Sport Trend (cca 340e), ktory sice nie je odpruzeny, ale uz ma nafukovacie kolesa a je to parada. Naozaj na kazdy teren a maly je v nom strasne rad. Je tam od 7mes. Ano, je to nevyhoda, ze ho nevidim (aj ked teraz uz ma rok), ale pri vybere som “musela” urobit kompromis.🙂 kinderkraft je o nieco uzsi a aj kratsi a my mame maleho dlhana 😁
Otocny je este aj Joie Versatrax, ktory je cenovo okolo 300e tiez. Ma nafukovacie kolesa a mamicky si ho pochvaluju.

reni1512
25. jún 2021

@lenicka777 odporucam ti Moon ReSea ... pojdes do kolien z neho, kolesa top material, neskutocne lahko sa ovlada aj sklada, je spratny, strecha predlzena, nastav rucka, otocna sedacka samozrejme polohovatelny dobry kosik proste topka

vsetkopredietatko
25. jún 2021

Este doplnim, ze eshopy ponukaju rozne zlavy na uvodne nakupy, prip. vernostne programy, takze cena vie byt o 5-10%nizsia. Ak by ste vychytili nejaku akciu -15/20%, urcite by to bola parada 🙂
Vyssia cenova je Joolz Hub, no je velmi prakticky, skladny, lahko manevrovatelny a nosnost 20kg.
Valco ma nosnost 20kg
Kinderkraft All road 15kg (cena od 160e). Vyssie som napisala cocoon, to je ale 2v1. 🙈 myslela som all road.
Hadam som pomohla 🙂

gladys_07
25. jún 2021

Ja mam Moon ReSea, podla mna by ti vyhovoval

nina19833
8. júl 2021

@lenicka777 no to ja viem :D Tak skús pozrieť Valco napríklad, ten vyzerá byť celkom praktický.