Ľahko skladateľný športový kočík

21. nov 2020

Ahojte 🙂

Vedeli by ste mi poradiť športový kočík, ktorý sa ľahko skladá na štýl ,,kufra" (nenapadá ma ako inak to nazvať :D). Cenovo nič drahé keďže ho mienime využívať iba na krátke vzdialenosti a nie dennodenne.
Pokukujem po Kinderkraft-och, lúbi sa mi ich štýl a na predeti majú teraz aj dobré ceny, lenže ktovie. Skúste mi poradoť.

Ďakujeem 🙂

marci987
21. nov 2020

Ahoj, ja som bola spokojan s tymto, znacka PEG PEREGO, Uz ho aj predavam ak by si mala zaujem.

amelia000
21. nov 2020

Zopa move...zamna 10 z 10tich a nestal majland 🙂

zuzanaete
21. nov 2020

Na placku sa sklada napr. aj Nuna Pepp Luxx.

melania33
21. nov 2020

Joie tourist - sklada sa jednou rukou, vazi do 6kg a stoji do 200 eur. Ja som s nim spokojna velmi

lenuska9999
22. nov 2020

My máme Kinderkraft Grande a som s ním veľmi nespokojná. V priebehu mesiaca bol dva krát na reklamácii. Najskôr sa pri prechode cez vyvýšený obrubník zlomil v Tom kĺbe , kde sa skladá a skoro sa mi zložil aj s malým v ňom, potom sa už skladal celú cestu. Držiak na pohár sa mi odlomil hned v prvý deň. Druhý krát sa mi zlomilo to bezpečnostné madlo.. už iba čakám kedy sa zasa niečo pokazí a vrátia mi už peniažky a kúpim nejaký iný. Určite sa nájdu aj maminky, ktoré sú s ním spokojné, neviem možno som mala len nejaký chybný kus alebo čo ja viem . Ale sú podľa mňa lepšie kočíky za podobne peniažky